Puoliaika.com otteluennakko: HIFK – HJK

0930-hjk-artikkeliLiigakauden 2016 viimeinen Stadin derby pelataan perjantaina, kun Helsingin IFK kohtaa kolmatta kertaa tällä kaudella Helsingin Jalkapalloklubin. Panokset ovat kovemmat kuin kertaakaan aikaisemmin ja HIFK sekä HJK lähtevät kauden viimeisen paikallisotteluun erilaisista lähtökohdista. Molemmilla seuroilla on neljä liigaottelua jäljellä.

HIFK taistelee sarjapaikasta Suomen korkeimmalla sarjatasolla ja on sarjataulukossa kymmenentenä. HIFK:n pahimpina kilpakumppaneina on FC Inter liigakarsijan paikalla ja yhdeksäntenä kulkeva PS Kemi. HJK johtaa Veikkausliigaa kahden pisteen turvin ennen IFK Mariehamnia, joten perinteikäs helsinkiläisseura taistelee jälleen kerran Suomen mestaruudesta, kun kauden ratkaisuhetket ovat käsillä.

HJK voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen numeroin 2-1 ja edellinen kohtaaminen elokuussa päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin. Viime kaudella kaikki kolme kohtaamista päättyivät 1-1 tasapeleihin. Perjantain ottelusta on odotettavissa vähintään yhtä tasaväkinen, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä tällä hetkellä. Derbyotteluissa on normaalia enemmän tunnetta kentällä.

HJK:lta ovat sivussa Atomu Tanaka sekä Ousman Jallow. Lisäksi Suomen Cup -finaalissa SJK:ta vastaan itseään kolhineiden Toni Kolehmaisen ja Taye Taiwon pelaaminen on epävarmaa. HIFK:lta on sivussa varmuudella vain pitkäaikaispotilas Emil Conti.

HJK lähtee otteluun kaikkien edellisten kohtaamisten tapaan ennakkosuosikkina. HIFK ei ole kertaakaan edellisessä viidessä kohtaamisessa onnistunut johtamaan ottelua HJK:ta vastaan. Nyt tähtirinnoille olisi tarjolla ensimmäinen voitto HJK:sta Veikkausliigassa todella tärkeään paikkaan.

Puoliajan toimitus poimii Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

  • Tasapeli @3.40
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here