Puoliaika.com otteluennakko: Girona – Barcelona

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Kaikki viisi tämän kauden La Liga-otteluaan voittanut Barcelona lähtee hakemaan kuudetta voittoaan putkeen, kun se matkustaa Gironan vieraaksi 9 500 henkeä vetävälle Estadi Montiliville.

Kesän pelaajasiirroistaan paljon kritiikkiä saanut Barcelona on iskenyt arvostelijoille jauhot suuhun, ja aloittanut tämän kauden La Ligassa murhaavan tehokkaasti. Viisi voittoa liigassa putkeen maalierolla 17-2 on kerrassaan mahtava startti kauteen.

Lionel Messi on jälleen pelannut omalla tasollaan. Mies on ollut täysin pitelemättömässä iskussa, eikä Gironankaan puolustuksella tule olemaan helppoa argentiinalaisen kanssa tänään.

Kotijoukkueena pelaava Girona majailee La Ligan sarjataulukossa sarjataulukossa sijalla 15. Pikkuseura on aloittanut kautensa yhdellä voitolla, kahdella tasurilla ja kahdella tappiolla. Tulosten perusteella ottelut ovat olleet tasaisia, eikä Gironalla ole vielä suurempaa paniikkia näköpiirissä. Tänään sen mahdollisuudet Barcelonan lyömiseksi ovat kuitenkin minimaaliset.

Englannin Valioliigan Stokesta Gironaan lainattu Marc Muniesa on tänään vielä sivussa loukkaantumisten takia, eikä pääse kohtaamaan kasvattajaseuraansa illan kamppailussa.

Barcelonalta puuttuvat keskikentän Rafinha, sekä hiljattain takareitensä vakavasti loukannut Ousmane Dembélé.

Barcelona on iskussa ja vaikka Montilivi ei ole sarjan helpoin paikka vierailla, ei illan kamppailusta voi odottaa mitään muuta kuin selkeää vierasvoittoa. Lionel Messin maalivire on myös niin huima, että eiköhän mies osu tolppien väliin tänäänkin.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman kohteen, joita lähdemme kokeilemaan illan otteluun.

  • Vierasvoitto + yli 2.5 maalia @1.51
  • Vierasjoukkue tekee maalin molemmilla jaksoilla @1.66
  • Messi tekee maalin ja Barcelona voittaa @1.70

Muista myös Nordicbetin Futisviikonloppu-kilpailu, missä voit voittaa lipun Englantiin katsomaan futiksen täyteistä viikonloppua. Katso ohjeet tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here