Puoliaika.com otteluennakko: Fenerbahçe – Manchester United

coolbet_image

Torstai-illan herkullisessa Eurooppa-liigan kamppailussa Manchester United matkustaa Fenerbahçen vieraaksi Şükrü Saracoğlulle. Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten Old Traffordilla, jossa isäntäjoukkue ManU raateli turkkilaiset vieraansa lukemin 4-1. Nyt motivoitunut Fenerbahçe hakee revanssia kotonaan.

Vierailevan Manchester Unitedin kausi on ollut tähän mennessä takkuileva, eikä Eurooppa-liigassakaan ole kulkenut odotusten mukaisesti. Edellisellä kierroksella se tosin nuiji Fenerbahçen 4-1. United voitti myös kotiottelunsa Zoryaa vastaan – juuri ja juuri, mutta hävisi Feyenoordin vieraana avauskierroksen kamppailun 0-1.

Kotijoukkue Fenerbahçe ei ole myöskään vakuuttanut vielä eurofutiksen toiseksi kovimmassa turnauksessa. Avauskierroksella turkkilaiset pelasivat Zoryan vieraana 1-1 tasurin, jota seurasi kotivoitto Feyenoordia vastaan. Edelliskierroksella maalieroa pakkaselle painaa murskatappio Old Traffordilta.

Turkin Süper Ligissa Fener on tällä hetkellä viidentenä, ja sarjaa johtaa vuonna 1990 perustettu İstanbul Başakşehir. ManU on puolestaan Valioliigassa kahdeksantena, 8 pistettä jäljessä sarjan kärjessä olevasta Manchester City, Arsenal ja Liverpool -kolmikosta.

Illan kamppailussa José Mourinhon miehistö lähtee ensisijaisesti välttämään tappiota, sillä kotivoitto Feyenoordista ja hyvä tulos Zoryan vieraana takaisivat jatkopaikan Unitedille. Silti ManU ei lähde aliarvioimaan Feneriä, varsinkaan Şükrü Saracoğlulla, jossa voi tapahtua mitä tahansa.

Keltasininen kotijoukkue ei ole hävinnyt kertaakaan viimeisen seitsemän kotiottelunsa aikana Euroopassa. Viidessä näistä seitsemästä pelistä se on pitänyt oman maalinsa koskemattomana. Illan isännät tarvitsevat tästä ottelusta voittoa ja he lähtevätkin otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.

United lepuuttanee muutamia avainpelaajiaan pitkän loukkaantumislistansa lisäksi, eikä se todennäköisesti pyri edes hallitsemaan ottelussa palloa. Kaikille betsaajille kotivoitto, jopa kahden maalin semmoinen, on tänään todella mielenkiintoinen vaihtoehto.

Puoliaika.comin toimitus poimi Coolbetin listalta muutaman kohteen, mihin iskemme ropomme tänään.

  • Fenerbahçe @3.50
  • Alle 2.5 maalia @1.70
  • Fenerbahçe -1 @6.60

Tästä voit katsoa miten edellisessä ottelussa seurojen välillä kävi. (Jos video ei toimi, niin katso se tästä)

https://youtu.be/PbqcTyEcajg

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here