Puoliaika.com otteluennakko: FC Porto – Benfica

Liga Portugal - otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com,

Liga Portugal - otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com,

Portugalissa viikonlopun kierroksen huipentuma on FC Porton ja Benfican välillä pelattava O Clássico. Kahden portugalilaisjätin kohdatessa pelissä on aina paljon enemmän kuin pelkät sarjapisteet. Nyt tosin pisteilläkin on valtava merkitys, sillä sarjaa johtavalla Benficalla on mahdollisuus repiä piste-ero sarjassa kakkosena olevaan Portoon jo kahdeksaan pisteeseen. Voitolla Porto puolestaan kaventaisi Benfican etumatkan kahteen pinnaan.

Kotijoukkue Porto pääsee lähtemään otteluun ilman yhtään merkittävää poissaolijaa. Nuno Espírito Santon miehistö on Portugalin liigassa toisena, viisi pistettä sarjaa johtavan Benfican takana. Edellisellä sarjakierroksella Porto jäi 0-0 tasapeliin Vitória de Setúbalin vieraana.

Kotonaan Porto on kivenkova, sillä se on voittanut peräti 28 viimeisestä 31 kotiottelustaan Portugalin liigassa. Tällä kaudella Porto on voittanut kaikki kotiottelunsa. Tappion se on viimeksi kärsinyt syyskuun lopulla Leicesterin vieraana Mestarien liigan kamppailussa.

Jos Porto on ollut kova kotonaan, on Benfican vierasotteluiden saldo silmiä hivelevä. 16 edellistä vieraspeliä liigassa ovat tuottaneet 16 voittoa. Tänään Benficalla on edessään valtava haaste, jotta tämä saldo saisi jatkoa. Liigaa johtava Benfica on kulkenut voitosta voittoon, ja sen ainoa pistemenetys sarjassa on elokuinen tasapeli Portoltakin pisteen napannutta Vitóriaa vastaan.

Benficalta on ottelusta sivussa brasilialaishyökkääjä Jonas, Barça-kasvatti Álex Grimaldo, Rafa Silva, sekä keskikentän serbialainen Ljubomir Fejsa.

Kahden hyvävireisen jättiläisen kohdatessa klassikossa, on joukkueiden voimasuhteita hyvin vaikea ennakoida. Benfica on ottelussa hienoinen suosikki, jos suosikkia pitää hakemalla hakea. Tasapeli tai yhden maalin vierasvoito on todennäköisin lopputulos.

Puoliajan toimitus poimi Coolbetin listalta muutaman kohteen, joita lähdemme tänään koittamaan.

  • Tasapeli @3.25
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.87
  • Puoliaika/lopputulos: Benfica/tasapeli @15.00
Edellinen artikkeliChelsea murskasi Evertonin 5-0 – Katso ottelun kooste
Seuraava artikkeliVideo: Manchester United voitti Swansean 3-1 – Pogbalta upea maali ja Zlatan osui kahdesti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän