Puoliaika.com otteluennakko: FC Lahti – PS Kemi

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

FC Lahti isännöi tänään PS Kemiä päivän ainoassa Veikkausliigan ottelussa. Onko Lahdelta tarjolla samanlaista maali-iloittelua, kuin HIFK:ta vastaan?

FC Lahti on pelannut tällä kaudella jo 8 tasapeliä, vaikka otteluita on joukkueella takana vasta 15. Lahti on tällä hetkellä neljäntenä ja he ovat hävinneet vain kahdesti tällä kaudella. Vain HJK on hävinnyt vähemmän. Tosin Lahden kaksi viimeisintä voittoa on tullut JJK:sta ja HIFK:sta, joten näille ei ihan hirveästi voi painoarvoa laittaa.

PS Kemin kausi on ollut todella tasainen. 15 ottelusta heillä on kertynyt 5 voittoa, 4 tasapeliä ja 6 tappiota. Maalisuhde on 20-20. Tänään on siis kahden todella tasaisen joukkueen kohtaaminen.

Viimeisin ottelu tämän kaksikon kohdalta päättyi 1-1 ja tänäänkin on tiedossa erittäin tasaista vääntöä. Lahden poissaolot selviävät vasta ottelun alla, mutta mitään kovin merkittäviä poissaoloja ei pitäisi olla, jos Hendrik Helmke on pelikunnossa.

Uskomme, että molemmat joukkueet luovat vaarallisia hyökkäyksiä ja Lahden pisteet pelastaa tänään heidän erinomainen maalivahtinsa, 22-vuotias Aleksandr Vasyutin.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Molemmat tekevät maalin @2.00
  • Tasapeli @3.50

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!