Puoliaika.com otteluennakko: FC Lahti – HIFK

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Veikkausliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Puoliaika.com suuntaa katseet kello 18.30 alkavaan FC Lahti – HIFK otteluun.

Lahden stadionilla viisi peräkkäistä tasapeliä pelannut FC Lahti isännöi kolmen ottelun tappioputkensa katkaissutta Helsingin IFK:ta. Joukkueiden ainoa kohtaaminen tällä kaudella päättyi huhtikuussa FC Lahden 2-1 (0-0) voittoon tasaisten vaiheiden jälkeen. Silloin Mikko Kuningas vastasi lahtelaisten voittomaalista kierteisellä vapaapotkulla ottelun 89. peliminuutilla.

FC Lahti sai katkaistua edellisessä ottelussaan PS Kemiä vastaan peräti 370 minuutin mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa. FC Lahti on tehnyt viidessä edellisessä ottelussa vain yhden maalin, mutta toisaalta myös omissa on soinut vain kerran. Edelliset kolme kotiottelua ovat päättyneet 0-0 tasapeleihin ja FC Lahti on päästänyt tällä kaudella vain 0,50 maalia kotiotteluissaan. Puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisesti pelanneen maalivahti Aleksandr Vasjutinin johdolla, mutta hyökkäys kaipaa tehoja. Kolmen maalin miehet Marko Simonovski ja Stenio ovat FC Lahden parhaat maalintekijät.

HIFK:n alavireinen kausi sai ainakin hetkellisesti jotain positiivista viime keskiviikkona, kun helsinkiläiset kaatoivat sarjajumbo JJK:n vahvan toisen puoliajan esityksen jälkeen 3-0 (0-0). Vasta kauden toinen voitto antoi Antti Muurisen suojateille varmasti ison kasan itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. HIFK joutuu pelaamaan FC Lahtea vastaan yhä ilman keskikentän moottoriansa, kun Mika Väyrynen on edelleen sivussa. Hyökkäyspäässä tänäänkin aloittavat Mikael Forssell ja Pekka Sihvola ovat löytämässä pikkuhiljaa yhteispelaamistaan.

Vastakkain ovat kaksi sarjan vähiten maaleja tekevää joukkuetta. Molemmat tarvitsevat voittoja ja tänään sitä haetaan puolustuspää edellä. Maalin voitto jommallekummalle tai vähämaalinen tasapeli, ehkä 1-1, on varmasti tilastojen valossa lähimpänä totuutta. FC Lahti on pelannut viisi tasapeliä putkeen – kaikki putket katkeavat aikanaan?

Poimimme Unibetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 2,28
  • HIFK tai tasapeli @ 1,73

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Samalla näet myös Unibet TV:n tarjoamia otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!