Puoliaika.com otteluennakko: Empoli – AC Milan

Serie A otteluennakot

23/1/16 – 21:45

@Stadio Carlo Castellani, Empoli

Empoli isännöi AC Milania Serie A:n lauantai-illan myöhäisottelussa.

Taistelu Serie A:n Euro-paikoista kiihtyy kun Empoli ja AC Milan iskevät yhteen lauantai-iltana. Vierasjoukkue Milan majailee taulukossa sijalla 6. Pisteitä punamustilla on kasassa 32. Kotijoukkue Empoli kärkkyy heti Milanin takana sarjataulukon kahdeksantana, vain pisteen vierasjoukkuetta perässä.

Siniša Mihajlovićin Milan on pikkuhiljaa alkanut löytää toivottua tasaisuuttaa otteisiinsa. Joukkue hävisi tämän vuoden ensimmäisen ottelunsa Bolognalle, mutta sen jälkeen Milan haki tärkeän vierastasurin AS Roman vieraana. Viime viikonloppuna Mihajlovićin miehistö löi mestaruuskamppailussa olevan Fiorentinan lukemin 2-0.

Kotijoukkue Empoli on yksi kauden suuria yllättäjiä. Loppuvuoden erinomaisesti pelannut Empoli hävisi marraskuun ja joulukuun aikana vain kerran. Tämän vuoden puolella Empoli ei ole pystynyt ihan samanlaiseen lentoon, mutta joukkue on edelleen iskukykyinen. Saldona sillä on kolmesta ottelusta voitto, tappio ja tasapeli.

Illan kamppailusta tulee todennäköisesti melko tasainen. Milanilla on selkeä materiaalietu puolellaan, mutta sen pelaaminen ei silti ole vielä silmiä hivelevää. Empoli todennäköisesti ottaa pallonhallinnan itselleen, mutta Milanin pitäisi pystyä estämään Empolin yritykset. Tasuri on hyvä lähtökohta pelaajille, joskin Milan on hienoinen suosikki.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Alle 2.5 maalia @1.70
  • Tasapeli veto mitätöidään: AC Milan @1.70
  • Puoliaikatulos: X @2.20

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here