Puoliaika.com otteluennakko: Empoli – AC Milan

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Juuri putoamisviivan yläpuolella oleva Empoli saa vieraakseen kivikovan AC Milanin klo 21.45 alkavassa Serie A:n pelissä.

Empolin kausi on ollu surullista katsottavaa, sillä joukkue on voittanut vain yhden 13:sta pelatusta ottelusta ja on onnistunut maalinteossa vain kuudesti, mikä tekee siitä tämän kauden tehottomimman joukkueen. Näistä kuudesta maalista neljä tuli kauden ainoassa voitossa Pescaraa vastaan, kun Empoli vei ottelun 4-0.

AC Milan on puolestaan ollut kauden piristysruiske, sillä I Rossoneri näyttää taas samalta vanhalta Milanilta mitä takavuosina totuttiin näkemään. Varsinkin nuoren maalivahdin Gianluigi Donnarumman otteet ovat olleet vakuuttavia ja varsinkin kun ottaa huomioon, että poika on vasta 17.

Tänään Milanilta puuttuu heidän paras maalintekijä, Carlos Bacca, mutta se tuskin tulee tulee Empolia auttamaan, sillä tasoero joukkueiden välillä on sen verran suuri. Esimerkiksi Milanin Suso tulee ottamaan hyökkäyspäässä paljon vastutta ja vasemmalla laidalla pelaava Giacomo Bonaventura aiheuttaa Empolin puolustukselle vaaratilanteita.

On erittäin todennäköistä, että Milan tulee ottelun voittamaan ja Coolbet tarjoaakin tähän yli 2.00 kerrointa, mihin toimituksen on vain pakko tarttua. Tässä muutama kohde, joita poimimme Coolbetin listalta:

Milan @2.15

Milan -1 @4.20

HT/FT 2/2 @3.40

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here