Valioliiga otteluennakko

Putoamista vastaan taisteleva Crystal Palace kohtaa sarjakärki Leicesterin kotonaan klo 17.00 alkavassa ottelussa.

Leicester on viiden pisteen turvin Tottenhamia edellä sarjataulukossa, kun taas Crystal Palace on sijalla 15 ja 8 pistettä putoamisrajan yläpuolella. Molemmat siis ovat kipeästi pisteiden tarpeessa.

Crystal Palacen kotiformi ei päätä huimaa. 15 ottelua ja niistä on kertynyt vain 4 voittoa ja tästä syystä Palace on kotitilaston toiseksi viimeinen. Leicester puolestaan on vierastilason ykkönen yhdeksällä voitolla 15 pelistä.

Palacelta puuttuu tästä ottelusta ainakin Jason Puncheon, Marouane Chamakh, sekä Connor Wickham. Miles Jedinakin pelikunto on vielä kysymysmerkki. Leicesterillä sairastilanne on lähes erinomainen, sillä avainpelaajista vain Andy Kingin pelikunto selviää juuri ennen peliä ja Claudio Ranierin laittaa otteluun parhaan mahdollisen kokoonpanon.

Leicesterin peli riippuu taas keskikentän moottoreiden luovuudesta ja peli-ilosta. Ryan Mahrez ja N´golo Kante ovat olleet Leicesterin ehkä tärkeimpiä pelaajia nopeita hyökkäyksiä käynnistettäessä.

On vaikeaa nähdä, että Palace saisi tästä ottelusta mitään, sillä Leicester on ollut todella kovassa iskussa ja himoaa vähintään paikkaa Euroopassa.

Toimituksen odottaessa ottelua ja kokisten kylmentymistä, laitamme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Leicester @2.45

Leicester yli 1,5 maalia @2.40

Vierasvoitto + alle 2,5 maalia @5.00

Tulosveikkaus: 0-2 @11.00

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here