Puoliaika.com otteluennakko: Crystal Palace – Everton

premier-league-jalkapallo-puoliaika.comValioliigassa Crystal Palace saa vieraakseen kovakuntoisen Evertonin, joka voitti edellisellä kierroksella tylysti Manchester Cityn lukemin 4-0.

Joukkueiden vireet ovat päinvastaiset tähän otteluun tultaessa, sillä viimeisessä kuudessa Valioliigaottelussa Crystal Palace on onnistunut saamaan vain yhden pisteen, kun taas Everton on napsinut mukavat 13 pistettä.

Palacen tuskaa ei helpota sekään, että mm. maalivahti Steve Mandanda on sivussa ja Wilfried Zaha on Afrikan Mestaruusturnauksessa. Zaha on tällä kaudella ollut yksi Crystal Palacen tehokkaimmista pelaajista, sillä hän on Valioliigassa tehnyt neljä maalia ja syöttänyt kahdeksan maalia. Evertonilta merkittävimpiä poissaolijoita ovat Yannick Bolasie ja Muhamed Besic, jotka ovat loukkaantumisten takia sivussa sekä Afrikan Mestaruusturnauksessa oleva Idrissa Gueye.

Evertonin vire on sen verran kova ja Crystal Palacen tulokset ovat olleet mollivoittoisia viime aikoina, joten poimimme Betssonin listalta seuraavat kohteet.

Everton voittaa @2.35

Yli 2,5 maalia @2.01