Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Manchester United

Valioliiga otteluennakko

Eurooppaan oikeuttaviin paikkoihin hamuava Chelsea kohtaa viidentenä olevan Manchester Unitedin Stamford Bridgellä.

Molempia joukkueita on tuomittu ankarasti mediassa. Chelseaa lähinnä erittäin huonon pelin takia ja ManU:a puolestaan on moitittu tylsästä pelistä. Seurat ovat tosin nyt parantaneet peliään hieman ja Chelsea kipuaa pikkuhiljaa pois pudotustaistelusta.

Vierailijoilla on tänään muutamia tärkeitä pelaajia pois kokoonpanosta, kuten Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Ashley Young ja Bastian Schweinsteiger. Isänniltä puuttuu vain Falcao, Loic Remy sekä Corinthias-laina Alexandre Pato.

Ottelu itsessään on erittäin ympäripyöreä. Kumpi vaan voi voittaa tämän ottelun, mutta toimituksen vaakakuppi kallistuu hieman vierailijoiden puolelle lähinnä heidän hyökkäyksen uuden heräämisen, sekä suuren kertoimen johdosta.

Chelsea varmasti tulee syttyneenä otteluun ja Guus Hiddinkin ajama taktiikka alkaa pikkuhiljaa iskostumaan sinisten takaraivoon. Vauhtia ei tästä ottelusta tule puuttumaan, varsinkaan jos jompi kumpi menee ottelun avauspuolikkaalla johtoon.

Toimitus odottaa vesi kielellä jättiläisten kohtaamista ja iskee otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Molemmat tekee maalin @2.00

Yli 2,5 maalia @2.40

Yli 4,5 korttia @2.05

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here