Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Manchester City

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Chelsea kohtaa keskiviikon huippuottelussa viikonloppuna tasapeliin Arsenalin kanssa päätyneen Manchester Cityn. Ottelu on varsinkin kotijoukkueelle erityisen tärkeä, sillä se koki viikonloppuna shokkitappion Crystal Palacelle. Nyt mestaruusjuna on saatava taas raiteilleen, ettei Tottenham pääse nousemaan iskuetäisyydelle.

Chelsean suvereeni marssi kohti Valioliigan mestaruutta koki viikonloppuna kovan kolauksen, kun putoamistaistelussa oleva Crystal Palace haki sarjapisteet Stamford Bridgeltä. Antonio Conten miehistöllä ei silti ole syytä suurempaan huoleen, sillä sinipaitojen sarjajohto on edelleen 7 pistettä. Kakkosena sarjassa on Tottenham, joka kohtaa tänään vieraissa Swansean.

Manchester City menetti viikonloppuna kahdesti johtoaseman Arsenalin vieraana. City myllytti toisella jaksolla ja oli lähellä voittomaalia, mutta Pep Guardiolan miehistön oli silti tyytyminen tasapeliin hurjissa ongelmissa painivan Arsenalin kanssa.

Cityllä on tänään mahdollisuus nousta Liverpoolin ohi Valioliigan kolmoseksi. Pool tosin isännöi Bournemouthia samaan aikaan, joten sijoitus pysynee Cityllä tuloksesta huolimatta neljäntenä.

Kahden huippujoukkueen kohtaamisessa on aina omanlaista sähköä, eikä Chelsean ja Cityn ottelu pitäisi jättää ketään kylmäksi. Chelsea haki kauden edellisessä kohtaamisessa vierasvoiton Etihadilta.

Kotijoukkue on tänäänkin suosikki. Manchesteriläisten alakerran pelaaminen on niin epätasaista, jolloin se avaa väkisinkin Bluesille tarvittavat mahdollisuudet tarvittavien maalien iskemiseksi. Toimitus povaa 1-2 maalin kotivoittoa.

Poimimme Unibetin listalta seuraavanlaiset kohteet illan matsiin, joka starttaa 22:00.

  • Chelsea @2.32
  • Diego Costa saa keltaisen kortin @2.60
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.67
Edellinen artikkeliVideo: Pelaaja potkaisi polvella tuomaria naamaan saatuaan punaisen kortin
Seuraava artikkeliVideo: Fernando Torres laukoi avopaikasta ohi kahdesti