Puoliaika.com otteluennakko: Celta Vigo – Manchester United

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään Manchester United on vaikean paikan edessä, kun he matkustavat puolikuntoisena Vigoon kohtaamaan Celta Vigon Eurooppaliigan ottelussa.

Loukkaantumisista kärsivä Manchester United joutuu varamiehistöllään taistelemaan kynsin ja hampain vieraspisteistä, sillä joukkueen peliesitykset eivät ole olleet mitenkään erikoisia. Poissa tämän illan ottelusta ovat ainakin, Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rojo, Luke Shaw, sekä mahdollisesti sivussa ovat Jones, Bailly, Pogba, Mata ja Smalling. Nämä tosin ovat jo olleet mukana harjoitusvahvuudessa.

Celta Vigolta pois Giuseppe Rossi, Ruben Blanco, sekä Carles Planas. On sanomattakin selvää, että Manun poissaolot ovat joukkueelle erittäin merkittäviä.

Ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään tarkkaa puolustusta ja hitaita hyökkäyksiä, joten mitään klassikoiden klassikkoa tuskin ottelussa tullaan näkemään. Uskomme vähämaaliseen otteluun, missä vedot lähtevät kaukaa.

Poimimme seuraavat kohteet otteluun Unibetin listalta:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.00 

Yli 9,5 kulmaa @1.86

Kotijoukkue yli 2,5 korttia @2.25

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!