Puoliaika.com otteluennakko: Celta Vigo – Eibar

La Liga otteluennakko

20/2/16 – 23:05

@Balaídos, Vigo

Euro-paikoista taistelevat Eibar ja Celta Vigo kohtaavat Balaídosilla.

Lauantain La Ligan myöhäisottelussa kohtaavat Celta Vigo ja Eibar. Molemmat joukkueet omaavat hyvät mahdollisuudet taistelussa ensi kauden Euro-paikoista.

Kotijoukkue Celta majailee tällä hetkellä sarjataulukon sijalla 8. Espanjan La Ligan 25. kierroksella se saa vieraakseen Eibarin, joka taulukon kuudentena. Piste-eroa illan kiistakumppaneilla on vaivainen 1p.

2016 on ollut tähän mennessä surkea vuosi Celtalta. Kahdeksasta viimeisestä ottelusta vigolaisilla on kasassa vain yksi vaivainen voitto. Viime viikonloppuna Celta hävisi Barcelonan vieraana 1-6.

Vierailija Eibar katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa viime viikonloppuna, kun se päihitti Levanten 2-0 kotonaan. Mukavasti sarjassa kuudentena oleva baskiseura nojaa vahvasti ykköstykkinsä Borja Bastónin tehoihin. Atlético Madridista lainalla oleva espanjalainen on iskenyt jo 16 liigamaalia.

Ottelun maaliodotus on suhteellisen korkea. Yksi huomioitava seikka on se, että Eibar on voittanut neljä viimeistä vierasotteluaan Celta Vigoa vastaan. Tuttua La Liga -viihdettä luvassa: maaleja ja kortteja.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Tasapeli @3.80
  • Yli 2.5 maalia @1.90
  • Punainen kortti @2.70
  • Borja Bastónin maali @3.15
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here