Puoliaika.com otteluennakko: Bröndby – VPS

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren Bröndby isännöi tänään VPS:ää Tanskassa klo 19.00 alkavassa Eurooppa liigan karsinnassa.

VPS taisteli upeasti tiensä Eurooppa liigan karsinnan toiseen vaiheeseen, mutta nyt nousee seinä vastaan, sillä vastaantuleva Bröndby on yksinkertaisesti liian kova pala vaasalaisille.

Bröndby yrittää varmasti saada tähän otteluun hyvää tulosta, jottei mitään jäisi Vaasaan pelattavaksi. VPS:n ainoa sauma on tanskalaisten heikohko pelituntuma, sillä he ovat pelanneet vain harjoitusotteluita viimeaikoina. Saattaakin olla, että vieraan panostavat ottelun alkuun, kun isännät käynnistelevät koneitaan.

On vaikea nähdä VPS:n kuitenkaan saavan ottelusta juurikaan irti, sillä niin kova tasoero pelaajamateriaalilla on. Mielenkiintoisinta ottelussa kuitenkin tulee olemaan Teemu Pukin pelivire. Mies oli viime kaudella erittäin kovassa iskussa ja nähtäväksi jää pääseekö El Puki heti tasolleen.

Poimimme seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta:

Kotijoukkue yli 2,5 maalia @2.02

Bröndby voittaa päästämättä maaleja @1.79

 

#LoveTheBet -kohteet: Kumpi tekee enemmän maaleja: Teemu Pukki vai VPS

Teemu Pukki: 1.72

VPS @2.02

 

HJK & VPS molemmat joukkueet tekevät maalin  @4.50

 

Brøndby – VPS, FK Skendija – HJK: Varoitusten, kulmapotkujen ja maalien yhteenlaskettu määrä yli 27.5 @7.50

 

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!