Puoliaika.com otteluennakko: Bournemouth – Manchester United

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Todella aktiivisesti siirtoikkunan aikana liikkunut Manchester United aloittaa Valioliiga kautensa tänään Bournemouthin vieraana.

Erittäin tasaisesti pre-seasonilla pelannut Bournemouth saa kunnian olla ensimmäinen vastustaja Zlatan Ibrahimovicin valioliiga-uralla. On mielenkiintoista seurata, että onnistuuko hän yhtä akrobaattisissa syötöissä ja maaleissaan, kuin Ranskassa.

Ottelusta tulee varmasti vaikea isäntien puoustukselle, sillä Manun hyökkäys on vahvistunut todella paljon viime kaudesta. Zlatanin rinnalla tänään todennäköisesti nähdään Wayne Rooney, Anthony Martial, sekä uusi hankinta Henrikh Mkhitaryan. Paul Pogba ei vielä pääse irti Englannissa, sillä hänellä on pelikielto päällä viime kaudesta.

Bournemouth hankki kesällä kaksi vahvistusta joukkueeseensa, kun se ostivat Liverpoolista Jordon Iben, sekä Leedsin 19-vuotiaan Lewis Cookin. On silti vaikea nähdä, että Bournemouth voisi tästä ottelusta pisteitä saada. Eric Baillyn tulo vahvistaa punaisten alakertaa, joten isäntien hyökkääjät saavat pelata todella hyvän pelin, mikäli meinaavat pallon David De Gean taakse laittaa.

Toimitus odottaa innolla Zlatanin temppuja kentällä ja laittaa peliä varten Coolbetin listalta  seuraavat kohteet otteluun:

Manu @1.83

Zlatan tekee ensimmäisen maalin @4.40

Vierasjoukkue yli 1,5 maalia @1.94

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here