Puoliaika.com otteluennakko: Bologna – Inter

Serie A otteluennakot

27.10.15, 21:45

Stadio Renato Dall’Ara, Bologna

 

Serie A:n piikkipaikkaa kärkkyvä Inter matkustaa Bolognan vieraaksi

Vastakkaisissa päissä Italian liigan sarjataulukkoa majailevat Bologna ja Inter kohtaavat päivän ainoassa Serie A-mittelössä. Illan ottelun voittamalla Inter nousisi ainakin väliaikaisesti sarjakärkeen.

Viisi viimeisestä kuudesta kotipelistään hävinnyt Bologna on ollut yksi kauden alisuorittajista. Kohtalaisella pelaajamateriaalilla varustettu emilia-romagnalaisseura on ottanut jo tällä kaudella 7 kertaa takkiin ja sinipunaiset ovat tippuneet sarjan pohjamutiin. Bologna on voittanut Interin ainoastaan kahdesti seurojen 21 viimeisen kohtaamisen aikana.

Inter ei myöskään ole vakuuttanut aivan viimeisimmissä otteluissa. Milanolaisilla on 3 tasapeliä liigassa putkeen. Edellisessä ottelussaan Inter väänsi 1-1 tasapelin Palermon kanssa ja sitä ennen ratkaisemattomaan päättyivät Juventus- ja Sampdoria -kamppailut.

Inter on silti ollut yksi Serie A:n vahvimmista porukoista Fiorentinan ja AS Roman ohella. Kärkinelikön saapasmaassa täydentää Napoli. Inter on jälleen kerran käyttänyt rahaa pelaajamarkkinoilla ja raskaasti uusiutunut perinneseura tekee vahvaa paluuta mestarisuosikkien pariin pitkän korpivaelluksensa jälkeen.

Illan kamppailusta on syytä odottaa vähämaalista, jossa etu on vierailijalla. Materiaalivertailussa ero on massiivinen – Interin hyväksi. Avauksen miehistä milanolaisilla on sivussa ainoastaan Palermo -ottelussa punaisen saanut toppari Jeison Murillo. Kolumbialaisen Murillon paikan keskuspuolustuksesta ottanee pitkänhuiskea Andrea Ranocchia. Bolognalta puuttuvat tärkeät Alex Ferrari ja Anthony Mounier.

Poimimme pari kiintoisaa kohdetta NordicBetin listalta:

  • Ottelun maalimäärä: alle 2.5 maalia @1.65
  • Inter @1.75
  • Puoliaika/lopputulos: X/2 @4.00

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän