Puoliaika.com otteluennakko: Blackburn Rovers – Manchester United

Otteluennakko

Blackburn toivoo tekevänsä yhden FA cup-kierroksen suurista yllätyksistä, kun se isännöi Manchester Unitedia Ewood Parkilla. Viidennen kierroksen ottelussa vierasjoukkue on hienoinen ennakkosuosikki laajemman materiaalinsa vuoksi, mutta United-luotsi José Mourinho lepuuttanee muutamia avainpelaajiaan kiireisen ottelukalenterin tiimellyksessä.

Owen Coylen luotsaama Blackburn lähtee illan otteluun selkeänä altavastaajana. Englannin mestaruussarjassa putoamiskamppailussa oleva Rovers on voittanut viimeisestä 15 ottelustaan vain kolme, joten kotijoukkue ei ole missään nimessä parhaassa mahdollisessa vireessä Unitedin saapuessa vierailulle.

José Mourinhon ManU on hävinnyt marraskuisen Fenerbahçe kohtaamisen jälkeen vain kertaalleen. Red Devils taipui Hull Cityn vieraana tammikuun lopulla Liigacupin välierän toisessa osassa 1-2 tappioon, mutta tulos riitti varmistamaan paikan cupin finaaliin. Nyt sillä on vastassa FA cupin viidennellä kierroksella Blackburn, joka voi osoittautua erittäin kinkkiseksi vastustajaksi.

Materiaalietunsa turvin United on ottelun suosikki, jonka pitäisi normaalisuorituksella pystyä 1-2 maalin voittoon. Mielenkiintoinen seikka illan ottelussa on Blackburn-toppari Wes Brown. ManU-kasvatti on viimeinen aktiivipelaaja Sir Alex Fergusonin triplamestaruuden keväällä 1999 voittaneesta joukkueesta. Nähtäväksi jää, saako Brown tänään minuutteja kasvattajaseuraansa vastaan.

Me uskomme Unitedin hakevan Ewood Parkilta voiton, mutta se ei tule tänään sormia napsauttamalla. Viikonlopun FA cup-kierros on osoittautunut Valioliigaseuroille haastavaksi, eikä tästäkään ottelusta todennäköisesti tule poikkeusta.

Poimimme Betssonin listalta seuraavanlaiset kohteet illan otteluun.

  • Vierasvoitto+alle 2.5 maalia @3.60
  • Vierasjoukkue yhdellä maalilla @3.45
  • Keltaisten korttien määrä yli 2.5 @2.00