Puoliaika.com otteluennakko: Beşiktaş – FC Porto

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloMestarien liigan G-lohkon kärkiottelussa kohtaavat Beşiktaş ja FC Porto. Tappioitta tämän kauden UCL:ssä pelannut Beşiktaş voi tänään varmistaa lohkovoiton tasapelillä. Porto puolestaan kaipaa kipeästi täyttä pistepottia.

Seitsemästä edellisestä ottelustaan neljästi tasapeliin jäänyt Beşiktaş lähtee illan kamppailuun ennakkosuosikkina. Vaikka se on ollut viime aikoina tasuriherkkä, ei se silti ole kärsinyt tappion kuin viimeksi yli kuukausi sitten.

Vieraileva Porto on nakuttanut viisi voittoa edellisen kuuden ottelun aikana, joten portugalilaisnippu on erinomaisessa vireessä ennen Turkin vierailua. Joukkue tosin hävisi kauden ensimmäisen kohtaamisen Beşiktaşille 1-3, joten odotukset vaikealta vierasareenalta eivät ole taivaissa.

Hollantilainen Jeremain Lens sekä kovaotteinen portugalilaistoppari Pepe ovat kysymysmerkkejä illan isännillä. Molemmat kärsivät loukkaantumisista, eikä miesten pelikunto ratkenne kuin vasta aivan ottelun alla. Gökhan Töre on edelleen sivussa.

Vierailevalta Portolta puuttuvat Tiquinho Soares, Fabiano, Otávio sekä hyökkäyspään malilainen Moussa Marega.

Hyvää Mestarien liigan kautta pelaava Beşiktaş on ottelussa hienoinen ennakkosuosikki, vaikka vieraileva Porto on varsin hyvässä iskussa. Molemmat todennäköisesti onnistuvat ottelussa maalinteossa ja tasapeli on lähellä.

Poimimme illan kamppailuun Unibetin listalta muutaman pelikohteen, joita lähdemme itse kokeilemaan.

  • Puoliaika/lopputulos: X/2 @13.00
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.80
  • Ensimmäinen maali: FC Porto @1.88

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here