Puoliaika.com otteluennakko: Benfica – Atletico Madrid

Otteluennakko: Mestarien Liiga

8/12/15 – 21:45

Estadio da Luz, Lissabon

 

Mestarien liigan jatkopeleihin jo paikkansa varmistaneet Benfica sekä Atletico Madrid kohtaavat Lissabonissa. Toisella pelikierroksella Benfica nappasi yllätyksellisesti kolme sarjapistettä Atletin vieraana. Mielenkiintoinen UCL-ilta on edessä.

Mestarien liigan C-lohkossa jatkoonmenijät on varmat; Atletico Madrid ja Benfica. Seurojen keskinäisessä ottelussa tullaan ratkaisemaan kumpi lähtee jatkopeleihin lohkovoittajana.

Kotijoukkue Benfica on ollut erinomainen tämän kauden Euro-otteluissaan. Ainoan tappion se koki Istanbulissa Galatasarayn vieraana lokakuussa. Seurojen ensimmäinen kamppailu päättyi kaikkien yllätykseksi Benfican vierasvoittoon Madridissa.

Atletico Madridilla on sama pistemäärä kuin illan isännillä, täysin vastaavalla rekordilla. Atletico on saanut pelinsä jälleen huipputehokkaaksi ja kärkimies Antoine Griezmanille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää.

Kotijoukkueelta puuttuu kokoonpanosta loukkaantumisen takia brassitoppari Luisao. Vierasjoukkue Atleticolta on puolestaan poissa Jackson Martinez ja keskikentän Tiago.

Toimitus poimi illan otteluun pari mielenkiintoista kohdetta NordicBetin listalta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.00
  • Puoliaika/Lopputulos: 2/X @15.00
  • Tasapeli + yli 1.5 maalia @5.05
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here