Puoliaika.com otteluennakko: Bayern Munchen – RB Leipzig

Bundesliga otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Bundesliga otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Tänään pelataan Saksassa Bundesliigan kärkikamppailu, kun kauden yllättäjäjoukkue RB Leipzig kohtaa Bayer Munchenin Allianz Areenalla

Leipzing on yllättänyt kaikki olemalla vähintään toisella sijalla joulutauolle mentäessä ja mikäli tänään Bayern kaatuu on nousijajoukkue ensimmäisenä. Joukkeet ovat tasapisteissä ja vain parempi maaliero pitää saksalaisjätit Leipzigiä edellä.

Molemmilta joukkueilta puuttuu tänään tärkeitä pelaajia, joskin Leipzigin Naby Keitan potentiaalinen poissaolo on huomattavasti tuntuvampi kuin esimerkiksi Bayernin Arjen Robbenin mahdollinen poissaolo.

Molemmat joukkueet ovat hävinneet vain kerran tällä kaudella Bundesliigassa. Bayernille se tuli Dortmundille, kun taas Leipzig hävisi hieman yllättäen toiseksi viimeisenä olevalle Inglostadille. Voittoja kummallekkin on tullut 11. Tänään tuskin tasataan pisteitä, joten on todennäköistä, että jompi kumpi ottaa pienen hajuraon toiseen joukkueeseen.

Bayern on materiaaliltaan ylivoimainen Leipzigiin verrattaessa, mutta piskuinen Red Bullin omistama joukkue on näyttänyt futiskansalle Leicesterin tavoin, että välillä ylivoimainen rosteri ja suuret liksat eivät vain riitä mestaruuteen.

Vauhdikas ottelu tullaan tänään näkemään ja toimitus virittelee iltaa varten seuraavat kohteet Coolbetin listoilta:

Leipzig +2 2 @1.75

Yli 2,5 maalia @1.68

Yli 4,5 korttia @1.85

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here