Puoliaika.com otteluennakko: Bayern München – PSV

Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien Liiga

 

Tänään pelataan Mestareiden Liigassa lohkojen kolmannet ottelut ja Lohko D:n ottelussa kohtaavat saksalainen Bayern München ja hollantilainen PSV Eindhoven.

Molemmat joukkueet tulevat illan otteluun totuttua huonommassa vireessä, sillä kummallakin joukkueella on kolmen ottelun voitoton putki. Kansainvälisissä medioissa on puhuttu jo pienestä kriisistä Bayernin keskuudessa, mutta Bayernin Carlo Ancelotti lyttäsi ne puheet sanomalla, että on liian aikaista puhua kriisistä.

Lohkon kahdessa ensimmäisessä ottelussa Bayern voitti Rostovin murskalukemin 5-0 ja hävisi Atletico Madridille 1-0. PSV sen sijaan metsästää ensimmäistä voittoaan tämän kauden Mestareiden Liigassa, sillä se hävisi ensimmäisellä kierroksella Atletico Madridille 0-1 ja pelasi Rostovin kanssa 2-2.

Bayern München pääsee otteluun lähes parhaalla miehistöllä, sillä ainoa poissaolija illan ottelusta on lihasvamman vuoksi sivussa oleva Ribéry. PSV:llä illan ottelusta on sivussa Hendrix ja Locadia.

Bayern München on voittanut 13 viimeisintä kotiotteluaan Mestareiden Liigassa, joten PSV:llä tulee olemaan iso urakka tuon putken katkaisemiseksi. Molemmat joukkueet tulevat otteluun hieman alavireisenä ja Bayernin kotivoittojen putken katkeaminen vaatisi hollantilaisjoukkueelta ihmetekoja. Poimimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen

  • Bayern München voittaa yli kahdella maalilla @2.65

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here