Puoliaika.com otteluennakko: Barcelona – Sporting

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Jo jatkopaikkansa varmistanut Barcelona kohtaa pienen toivonkipinän omaavan Sportingin. Barcelonan puolustus ei ole ollut kovinkaan erikoinen viime aikoina ja siinä lepää Sportingin sauma.

Vaikka Barcelona on päästänyt vain neljä maalia viimeisessä 10 ottelussa, ei tuo tilasto kerro koko totuutta. Barcan puolustus on haavoittuvainen ja siihen iski viime viikonloppuna Celta Vigo tehden kaksi maalia.

Sportingin peli rullaa erinomaisesti ja viimeiseen 10 otteluun he ovat hävinneet vain kerran ja sekin 2-1 Juventukselle Torinossa. Näissä 10 ottelussa he ovat tehneet jokaisessa maalin. Barcaa vastaan he hävisivät kotonaan 1-0, mutta tälläinen vähämaalinen tulos tuskin totetutuu tänään.

Barcalta on poissa Iniesta, Rafinha, Umtiti, Semedo, Mascherano, sekä Dembele. Vaikka Barcelonan joukkue on laadukas, kyllä tälläinen määrä sivussa olevia hyviä pelaajia tuntuu. Varsinkin kun puolustuksen avuksi tulee Vermaelen. Sportingin Silvan poissaolo ei ole mitenkään tuntuva.

Tänään varmasti nähdään hyökkäävää peliä Sportingin puolelta, sillä joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä, mikäli haluaa jatkoon, jos Juventus ottaa omasta ottelustaan voiton.

Poimimme seuraavat kohteet otteluun Unibetin listalta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.79
  • Sporting maalit yli 0,5 @1.62
  • Messi tekee maalin ja Barcelona voittaa @1.82

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here