Puoliaika.com otteluennakko: Barcelona – Sevilla

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tasoihin Olympiakoksen kanssa jäänyt Barcelona kohtaa kotonaan Sevillan. Palaako Barca takaisin voittojen tielle? Ottelu alkaa kello 21.45 ja näkyy Unibet TV:ssä.

Barcelonan formi on aivan mieletön. Joukkue on hävinnyt viimeksi elokuussa kahdesti Real Madridille ja sitä ennen Juventukselle huhtikuussa. Real Madridin tappioiden jälkeen 15 pelistä Barca on voittanut 13 ja kaksi on päättynyt tasan. Ei ole siis mikään yllätys, että Barcelona lähtee otteluun jättimäisenä suosikkina vaikka sairaslistalla on paljon pelaajia.

Isänniltä pois ottelusta on varmasit Dempele, Rafinha, Iniesta, Sergi Roberto, sekä Andre Gomes. Arda Turanin ja Aleix Vidalin pelikunnosta ei ole vielä varmuutta, mutta ne tuskin vaikuttavat avauskokoonpanoihin muutenkaan tällä hetkellä.

Sevillan otteeet ovat olleet todella vaihtelevia. Viimeiseen 10 otteluun on mahtunut neljä tasapeliä ja 6 voittoa. Ei siis yhtään tasapeliä ja tämä kertoo joukkueen pelin heilahteluista. Voittoja on tullut 3-0 ja 2-0, mutta tappiota sitten 4-0 ja 5-1, joten se tasainen punainen lanka on Sevillalta tällä hetkellä hukassa.

Sevillalta puuttuu illan ottelusta Joaquin Correa, Nico Pareja ja Daniel Carriço.

On vaikea nähdä Sevilla tästä raapivan pisteitä, vaikka joukkue onkin vain neljä sijaa Barcelonaa jäljessä. Poimimme illan huippuotteluun seuraavat kohteet Unibetin sivuilta, mistä näkee myös itse ottelun:

  • Sevilla yli 3,5 korttia @1.98
  • Messi tekee maalin ja syöttää maalin @4.50

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here