Puoliaika.com otteluennakko: Atletico Madrid – PSV

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Atletico Madridilla on tänään tuhannen taalan paikka päästä jatkoon Mestarien liigassa.

Atletico Madrid ja PSV pelasivat maalittoman tasapelin Eindhovenissa ensimmäisessä osaottelussa ja nyt he ovat suosikkeja nappaamaan jatkopaikan Vicente Calderonilla.

Molemmilla joukkueilla on hieman poissaoloja, sillä Atleticon Tiago ja Stefan Savic ovat loukkaantuneita, sekä PSV:ltä Simon Poulsen parantelee itseään ja Gaston Pereiro kärsii pelikiellosta.

Atletico lähtee tähän otteluun todella vahvana ennakkosuosikkina, eikä PSV:lle anneta juuri bookkereiden mukaan mahdollisuuksia. Esimerkiksi Nordicbetillä PSV saa 10.50 kertoimen, kun taas Atleticon kerroin on 1.33. Onkin todennäköistä, että Atletico tulee ottelun voittamaan, sillä viimeisessä kolmessa ottelussa isännät ovat tehneet yhteensä yhdeksän maalia ja päästäneet vain yhden maalin. Viimeisessä ottelussa Atletico voitti La Corunan 3-0, kun taas PSV jäi sarjataulukon 13. olevan Heereveenin kanssa 1-1 tasapeliin.

Tänään Atletico laittaa todennäköisesti Fernando Torresin Antoine Griezmannin rinnalle. Osuuko El Nino tänään tärkeässä pelissä? Toimitus odottaa illan ottelua ja laittaa Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet otteluun:

Atletico -1 @2.00

Keltaiset kortit yli 4,5 @1.86

Maalintekijä voittavassa joukkueessa: Antoine Griezmann @2.10

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here