Puoliaika.com otteluennakko: Atletico Madrid – Las Palmas

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

Alavireisesti pelannut Atletico Madrid kohtaa kotonaan kauden yllättäjän, Las Palmasin klo 17.15 alkavassa pelissä.

Cholo Simeonin miehistö on ollut vaikeuksissa läpi kauden ja Rojiblancos löytyykin sarjataulukosta vasta kuudentena. Las Palmas hengittää niskaan neljän pisteen päässä ja mikäli Los Amarillos voittaa ottelun, on kaksikon ero vain yksi piste.

Atleticon tämänpäiväistä peliä vaikeuttaa entisestään se, että Jan Oblak loukkaantui viime pelissä ja on poissa tämänpäiväisestä kohtaamisesta. Maalille tulee vain 140 minuuttia peliaikaa saanut Miguel Moya. Oblakin lisäksi pois pelistä Angel Correa, Filipe Luis, sekä mahdollisesti Gimenez ja Tiago. Las Palmasilta poissa tämänhetkisen tietojen mukaan on Kevin-Prince Boateng ja Sergio Araujo.

Atletico tulee otteluun kolmen ottelun voitottomasta putkesta ja janoaa varmasti voittoa ennen joulutaukoa. Las Palmas puolestaan haluaa tuoda Atleticolle kolmannen häviön putkeen, sekä jatkaa kolmen tappiottoman ottelun putkea.

Atletico tulee todennäköisesti olemaan tässä ottelussa nälkäisempi, sillä joukkueen kotiformi on erinomainen, kun taas Las Palmas ei ole kovinkaan erikoinen vierasjoukkue. He ovat onnistuneet voittamaan seitsemästä vierasottelusta vain yhden.

Toimitus suuntaa tänään paikanpäälle katsomaan tämän kaksikon kohtaamista ja välittää tunnelmat myöhemmin omana postauksena. Ennen kuin suunnaksi otetaan Estadio Vicente Calderon, laitetaan seuraavat kohteet otteluun Coolbetin listalta:

Atleticon tasan maalin voitto (-1: X) @3.40

Molemmat joukkueet tekevät maalin: @2.06

Yli 2,5 maalia @1.61

Las Palmas tekee maalin @1.75

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here