Puoliaika.com otteluennakko: Athletic Bilbao – Barcelona

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Espanjan La Ligaa johtava Barcelona matkustaa pahasti takkuilevan Athletic Bilbaon vieraaksi lauantain myöhäiskamppailussa.

Yhdeksän pelatun ottelukierroksen jälkeen Espanjan La Ligan kärjessä majailee Barcelona. Katalaanit ovat voittaneet kahdeksan peliä ja pelanneet kerran tasan. Ex-Athletic-luotsi Ernesto Valverde palaa takaisin entiseen kotipyhättöönsä nykyisenä Barcelona-valmentajana.

Atheltic Bilbao majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla 11. Edellisen kuuden ottelun aikana Bilbao on voittanut vain kertaalleen. Tänään sillä on edessään valtava työsarka, mikäli se mielii täyteen pistepottiin.

Vierailevalta Barcalta puuttuvat varmuudella Ousmane Dembélé sekä keskikentän Rafinha. Aleix Vidalin sekä Arda Turanin pelikunto on täysi mysteeri. Kotijoukkueelta puuttuu varmuudella Iker Muniain.

Barcelona on illan ottelussa ylivoimainen suosikki, vaikka San Mamés ei olekaan helppo paikka vierailla. Uskomme vierasjoukkueen voittavan 2-3 maalin turvin.

Poimimme Unibetin listalta muutaman kohteen, joita lähdemme kokeilemaan illan kamppailuun.

  • Barcelona voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin @2.80
  • Lionel Messi tekee maalin vasemmalla jalallaan @1.80
  • Barca johtaa ensimmäisen jakson jälkeen @1.83

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here