Puoliaika.com otteluennakko: AS Roma – Udinese

Serie A otteluennakot

28.10.15, 21:45

Stadio Olimpico, Rooma

 

Sarjan kärkipaikan menettänyt AS Roma hamuaa täysiä pisteitä Udinesea vastaan

Serie A:n suurin mestarisuosikki, AS Roma, majailee sarjakakkosena. Eilisen Bologna-vierasvoiton napannut Inter kipusi Roman ohi Serie A:n piikkipaikalle. Jos Roma voittaa tänään, niin se palaa sarjakärkeen.

Sijalta 14. illan otteluun starttaava Udinese on tehnyt viimeaikoina pienen korjausliikkeen ja saanut kerättyä 8 pistettä neljästä edellisestä koitoksestaan.

Udinese lähtee otteluun selkeänä altavastaajana. Varsinkin vierasvoitto on tilastojen valossa todella epätodennäköinen. Roomalaiset ovat kärsineet kotitappion Serie A:ssa vain kolmesti viimeisen 38:n ottelun aikana. Viimeiset neljä keskinäistä peliä on myös päättynyt pääkaupungin ylpeyden nimiin.

Udinesen viimeisessä kolmessa ottelussa on nähty kaikissa alle 2.5 maalia. Tasapelit Veronaa ja Genoaa vastaan päättyivät molemmat 1-1. Kotonaan Udinese sentään hoiteli Frosinonen 1-0.

Roma on puolestaan voittanut neljä viimeistä otteluaan kotimaan sarjassa. Varsinkin edellisen kierroksen Fiorentina-voitto vieraissa oli huipputärkeä.

Udineselta on sivussa kärjessä viihtyvä Duvan Zapata. Selkeä toinen kärkipelaaja pudonnee hieman alemmaksi ja tämän johdosta italialaismedia on spekuloinut Antonio di Natalen mahdollisella lepuutuksella. Tämä jättäisi Cyril Thereaun ainoaksi piikiksi. Udinese on silti erittäin vaarallinen joukkue, joka pystyy maalintekoon.

Romalta on puolestaan avauksen miehistä sivussa egyptiläinen Mohamed Salah sekä seuraikoni Daniele de Rossi – molemmat kärsivät pelikiellosta. Loukkaantuneiden kirjoissa ovat Seydou Keita ja Kevin Strootman. Legendaarinen Francesco Totti on myös lasaretissa.

Puoliaika.comin toimitus odottaa ottelussa nähtävän jopa useita maaleja. Roma pelaa usein maalirikkaita otteluita joten 2, 3, tai jopa 4 maalia ei olisi mikään suuri yllätys kotijoukkueelta.

Poimimme muutaman pelikohteen NordicBetin listalta:

  • Maalien lukumäärä: yli 2.5 maalia @1.70
  • Kotijoukkue tekee maalin molemmilla jaksoilla: kyllä @2.13
  • Radja Nainggolan keltainen kortti @3.25
Edellinen artikkeliVideo: Lentoemot opastavat, miten kannustat joukkuettasi oikein
Seuraava artikkeliHBD Robert Pires

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän