Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Liverpool

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan vain yksi Valioliiga-ottelu, mutta se on sitäkin isompi. Viidentenä oleva Arsenal kohtaa kotonaan neljäntenä olevan Liverpoolin.

Arsenal voitti tiistaina pelatussa cupin ottelussa West Hamin 1-0, kun taas Liverpool on saanut levätä koko viikon. Vaikka Arsenal lepuutti suurinta osaa parhaista pelaajistaan on silti Liverpoolilla valmistuminen otteluun varmasti paremmalla tasolla.

Molemmilta joukkueilta puuttuu pelaajia, joita varmasti olisi kaivattu illan otteluun. Arsenalin 1-0 West Ham voitossa oli hintansa; Oliver Giroud loukkaantui ottelussa ja myös Francis Coquelin sai pienen kolhun. Hänen ja Shkodran Mustafin pelikuntonnot ovat vielä auki. Liverpoolilta puuttuu Alberto Morenon lisäksi mahdollisesti Joel Matip, sekä Daniel Sturridge.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin viimeaikoina. Arsenal on hävinnyt vain kahdesti viimeiseen kymmeneen peliin, kun taas Liverpool on pelannut puhtaasti ilman tappioita. Heidän vierasmaalisaldo on ollut mieletön; viidessä pelissä 19 maalia ja omissa on soinut viidesti. Arsenal on kotona hävinnyt vain Manchester Unitedille ja he jyräsivät Tottenhamin 5-0.

Ottelussa tullaan varmasti näkemään maaleja, sillä molemmat pelaa niin vauhdikasta futista, eikä kummankaan puolustukseen voi ihan hirveästi luottaa. Uskomme myös, ettei tässä kauheasti jarrutella ja se tulee näkymään myös rikkeissä.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Yli 3,5 maalia @2.30
  • Yli 4,5 korttia @2.23

 

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

3 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here