Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Leicester

Valioliiga otteluennakko

14/2/16 – 14:00

@Emirates Stadium, Lontoo

Sunnuntain huippukamppailussa kohtaavat Arsenal ja Leicester.

Kauteen lähdettäessä kukaan ei olisi uskonut, että helmikuun puolivälissä mestaruustaistelun kannalta kiinnostavin ottelu olisi Arsenal vastaan Leicester. Valioliigaa johtavalla Leicesterillä on viiden pisteen etumatka kolmosena tällä hetkellä olevaan Arsenaliin.

Koko kauden vahvasti pelanneen Arsenalin kone on alkanut viime viikkoina yskiä. Viimeisen viiden Valioliigaottelun saldona on 1 voitto, 1 tappio ja kolme tasapeliä. Nyt Tykkimiehet ovat pakkovoiton edessä mikäli se mielii pysyä Leicesterin kintereillä.

Kaikkien betsaajien tulisi huomioida se seikka, että Arsenalia odottaa tulevina viikkoina tiivis ottelurytmi, koska sen urakka Mestarien liigassa jatkuu reilun viikon päästä. Arsène Wenger on takuuvarmasti alleviivannut pelaajistolleen Leicester-kamppailun tärkeyttä. Ottelu on Arsenalille kuin cup-finaali. Parhaimmillaan se näkyy lähes hurmiotilana heti alkuvihellyksestä asti.

Claudio Ranierin Leicester on puolestaan navigoinut yli puolet kaudesta kokien vain kaksi tappiota sarjapeleissä. Ensimmäinen tappio tuli Arsenalia vastaan syyskuun loppupuolella ja toinen Liverpoolin vieraana joulunpyhinä.

Ranieri on jo nyt tehnyt uskomattoman hienoa työtä pystyessään sitouttamaan koko pelaajistonsa noudattamaan haluamaansa pelitapaa niin kotona kuin vieraissa. Huomioitavaa on loukkaantumisten vähäisyys joukkueessa, vaikka Ranieri peluuttaa erittäin fyysistä pelitapaa.

Kettujen otteet ovat vaikuttaneet siltä, ettei joukkue koe kummoisiakaan paineita mestaruuspuheista. Leicester uskaltaa lähteä jokaiseen otteluun omalla tyylillään. Tämän kauden Leicester on esikuva tuhansille joukkueille ympäri maailmaa. Ranierin työ on ollut uraauurtavaa.

Päivän ottelun suosikki on lähtökohtaisesti Arsenal. Tykkimiesten materiaali on huomattavasti laadukkaampi kuin vierailijalla, vaikka Leicesterin avauskokoonpano onkin aliarvostettu. Ottelun kulku riippuu paljon siitä millä jalalla Arsenal on päivään noussut. Mikäli se starttaa kuten kauden parhaassa ottelussaan Manchester Unitedia vastaan, voi Leicester saada kovan oppitunnin Wengerin miehistöltä.

Jos taas Arsenalin lähtö on totutun takkuileva, voi Leicester hyvinkin iskeä jo alkuun maalin tai kaksi. Arsenalin keskikenttä on pelannut puolivaloilla viime aikoina, kun taas vierailijan keskikenttä on ollut rautaa.

Luvassa on huippumielenkiintoinen peli, joka voi päättyä kumpaan suuntaan hyvänsä. Maaleja saatetaan nähdä oikein olan takaa.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.70
  • Ensimmäinen maalintekijä: Riyad Mahrez @9.00
  • Francis Coquelin keltainen kortti @2.60

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here