Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Bayern München

Otteluennakko: Mestarien Liiga

 

Avauspisteitään Mestarien liigassa metsästävä Arsenal toivottaa Bayernin tervetulleeksi Emiratesille

Illan isäntäjoukkue – Arsenal, on hävinnyt kauden molemmat Mestarien liigan kamppailunsa. Ensin Arsene Wengerin miehistö koki shokkitappion Zagrebissa paikallista Dinamoa vastaan. Tämän jälkeen Gunners kyykkäsi kotonaan, Olympiakosin viedessä kaikki 3 pistettä mukanaan.

Bayern München on puolestaan tämän hetken kuumin joukkue eurokentillä. Mestarien liigassa kaksi ottelua, kaksi voittoa ja maaliero huima 8-0. Pep Guardiolan miehistö tuntuu lähes pysäyttämättömältä. Kotoisessa Bundesliigassakin baijerilaiset ovat yhdeksän pelin voittoputkessa.

Arsenalilta palaa kokoonpanoon Olivier Giroud. Ranskalaiskärki istui edellisen ottelun sivussa saatuaan punaisen kortin avauskierroksella Zagrebissa.

Jatkuvasti loukkaantuneiden kirjoissa olevat Tomas Rosicky, Danny Welbeck ja Jack Wilshere ovat edelleen sivussa.

Bayernilta on sivussa reitensä kanssa tuskaileva Arjen Robben. Puolalaistähti Robert Lewandowski on pelikunnossa,  vaikka onkin saanut pieniä tällejä viime otteluissa. Kolhuista huolimatta Lewandowski on tehnyt 15 maalia seitsemässä viimeisessä pelissä.

Puoliaika.com ennakoi ottelun olevan todella mielenkiintoinen, kahden suurseuran välinen voimien mittailu. Bayern on ottelussa selkeä suosikki. Arsenal on joka tapauksessa niin laadukas nippu, että sen mahdollisuuksia voittoon on turha väheksyä.

Poimimme pari kohdetta NordicBetin listalta:

  • Yli 2.5 maalia @1.80
  • Bayern München @2.15
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.55

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here