Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Barcelona

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Arsenal isännöi kivikovaa Barcelonaa Emirates Stadiumilla illan Mestarien liigan ottelussa.

Barcelona matkaa Lontooseen metsästämään hyviä asetelmia seurojen seuraavaan kohtaamiseen. Barcan tulikuuma hyökkäys on ollut iskussa viimeaikoina ja se tuleekin olemaan suuri pelote Arsenalin puolustukselle.

Barcelona on pelannut tappioitta 32 ottelua ja on epätodennäköistä, että se katkeaa tänään. Viimeksi Barcelona on hävinnyt lokakuun alussa. La Ligassa Barca on tehnyt huimat 63 maalia 25:ssä pelissä ja päästänyt vain 20 maalia. Seuran kuumin pelaaja on tällä hetkellä Luis Suarez, kuka on tehnyt 25 maalia ja syöttänyt 10 25:ssä pelissä.

Isännät voivat yllättää tänään, mikäli muuttavat normaalia pelityyliänsä hieman enemmän prässäävämmäksi. Tosin Barcan Messi-Suarez-Neymar trio tekee tämän sen verran paremmin, että Lauren Koscielny  ja Per Mertesacker joutuvat tänään antamaan 120% mikäli haluavat pitää maalinsa puhtaana.

Arsenalilta puuttuu ottelusta Tomas Rosicky, Jack Wilshire, Mikel Artera, Santi Cazorla, sekä mahdollisesti Gabriel Paulista. Barcelonalta puuttuu vain Rafinha.

Yksi mielenkiintoinen fakta on Petr Cechin ja Lionel Messin välillä. Messi ei ole koskaan tehnyt Cechin selän taakse maalia. Nähdäänköhän tänään muutos tähän?

Toimitus odottaa illan ottelua jo vesi kielellä ja iskee Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Barcelona @1.80

Barcelona-1 @3.10

Puoliaikatulos 2 @2.35

Ensimmäinen maali: Pusku @6.00

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here