Puoliaika.com otteluennakko: Argentiina – Brasilia

FIFA-logo

14/11/15 – 02:00

”El Monumental”, Buenos Aires

 

Kaksi jalkapallon jättimaata kohtaavat kilpailumielessä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2009

Koko jalkapallomaailma odotti kiivaasti torstai-iltaa, sillä vihdoin päästäisiin näkemään Argentiinan ja Brasilian huippukiinnostava kohtaaminen. Etelä-Amerikan MM-karsintaurakkansa ailahtelevasti aloittaneiden maiden oli määrä kohdata River Platen Estadio Monumental Antonio Vespucio Libertillä, mutta toisin kävi. Kentän pinta lainehti vedestä massiivisten sateiden takia ja ottelu siirrettiin vuorokaudella eteenpäin.

Argentiina aloitti karsintansa kärsimällä kirvelevän 0-2 tappion kotiottelussa lohkoa johtavalle Ecuadorille. Seuraavassa ottelussa Albiceleste joutui tyytymään yhteen pisteeseen Paraguayn vieraana lukemin 0-0.

Brasilialla ei myöskään kulje hääppöisesti. Keltapaidat hävisivät avauskierroksella Chilelle vieraissa 0-2, mutta nappasivat kuitenkin 3-1 kotivoiton Venezuelasta. Erikoisista pelaajavalinnoistaan kritisoitu päävalmentaja Dunga vie suojattinsa leijonan kitaan kun Seleção matkustaa El Monumentalin hornankattilaan.

Etelä-Amerikan karsintalohko antaa anteeksi muutaman kompastumisen, mutta tätä ottelua kummallakaan ei ole varaa hävitä. Varsinkin Argentiina on hirvittävien paineiden alla. Kultapoika Leo Messi on joutunut jättämään väliin molemmat karsintaottelut ja hänen lisäkseen lasarettia kuormittavat Sergio Aguero ja Carlos Tevez. Argentiinan hyökkäyspäästä puuttuu siis kolme ratkaisupelaajaa.

Dungan erikoisin pelaajavalinta on 33-vuotias Kaka. Euroopan kenttiä takavuosia dominoinut hyökkäävä keskikenttäpelaaja on Dungan luottopelaajia, mutta monet asiantuntijat pitävät miehen valintaa vähintäänkin kyseenalaisena. Esimerkiksi Liverpoolin Philippe Coutinho olisi monien mielestä huomattavasti sopivampi valinta joukkueeseen.

Brasilian kapteeni Neymar on tällä hetkellä liekeissä, mutta häntä edeltänyt kippari, PSG:n Thiago Silva ei taaskaan mahtunut Dungan joukkueeseen.

Puoliaika.comin toimitus odottaa ottelusta varovaista tunnustelua, jossa kummallakin joukkueella on mahdollisuus voittoon. Brasilian osakkeita nostaa Neymar, joka on ollut timanttisessa vireessä Barcelonan paidassa. Neymarin kunto yhdistettynä Argentiinan hyökkäysongelmiin nostaa vierasjoukkueen hiuksenhienoksi suosikiksi yön kohtaamisessa.

Poimimme seuraavat kohteet NordicBetin listalta:

  • Brasilia @2.95
  • Argentiina +1: X @4.20
  • Neymarin maali @3.10
Edellinen artikkeliOsallistu kisaan ja lähde Leverkusen – Schalke -peliin meidän kanssamme
Seuraava artikkeliUNICEF -ottelu: Beckham VS Zidane

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän