Puoliaika.com otteluennakko: 3 pikaennakkoa Serie A:sta

Serie A otteluennakot

Serie A pyörähtää tänään käyntiin ja Puoliaika.comin toimutus tarttuu kolmeen otteluun nopealla katsauksella.

Chievo – Roma

Roma oli alkukaudesta yksi Serie A:n parhaimmista joukkueista, mutta nyt on kurssi muuttunut ja Giallorossit ovat tippuneet sarjataulukossa viidenneksi saalistaen vain yhden voiton viimeisestä kahdeksasta ottelusta. Tämän lisäksi Romalta puuttuu tästä ottelusta Dzeko, Ucan, Pjanic ja Nainggolan. Pjanic on ollut Roman paras pelaaja tällä kaudella ja hänen poissaolo näkyy varmasti.

Hyviä uutisia loukkaantumisrintamaltakin on kuulunut, sillä ikinuori Francesco Totti on jo pelikunnossa, mutta aloittanee penkiltä.

Perparim Hetemajn Chievo ei ole helppo vastus kenellekkään, sillä heidän raastava ja repivä pelityyli on todella haastavaa monille joukkueille. Tämän sai tuta muumuassa Juventus jäädessään tasapeliin kotonaan. Perpa iski Gigi Buffonin taakse joukkueensa maalin.

Lapulle laitamme tähän otteluun 1X kertoimella @1.55.

 

Juventus – Verona

Juventus on tikissä vaikka Mandzukic ja Pereyra ovat todennäköisesti pelistä ulkona. Juve on viimeksi hävinnyt 28.10 Serie A:ssa ja tämän jälkeen peli on ollut loistavaa. Veronalta puuttuu vielä tältä kaudelta voitto ja tänään sitä ei ole näkyvissä. Todennäköisesti peli ratkaistaan jo ensimmäisellä puoliajalla.

Lapulle laitamme tähän otteluun Juventus -1 @1.60.

 

AC Milan – Bologna

Milanon ylpeys kohtaa tänään ryhtiliikkeen tehneen Bolognan kotonaan.

Milan on taas saanut paremman otteen pelistään ja on tällä hetkellä sarjataulukossa 6. kun taas Bologna majailee sijalla 15. Milan himoitsee Eurooppaan oikeuttaville sijoille ja taistelee veren maku suussa jokaisessa ottelussa.

Romasta siirtynyt Destro on tällä hetkellä Bolognan tehokkain pelaaja ja onkin Milanon puolustukselle vaikea pala, mutta Alex ja Mexes löytävät kyllä keinot miehen pysäyttämiseen.

Isänniltä puuttuu ottelusta Mario Balotelli, mutta hänet korvaa helposti Bacca ja Niang. On mielenkiintoista nähdä, että esiintyykö lainalta palannut Kevin Prince-Boateng tänään San Sirolla.

Lapulle laitamme tähän otteluun Milan tekee yli 1,5 maalia @1.70

 

Näyttökuva 2016-1-6 kello 14.54.33

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here