Puoliaika.com finaaliennakko: Juventus – Real Madrid

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Mestarien liigan kausi 2016/17 huipentuu tänään. UCL-finaalissa Cardiffin upealla Millenium Stadiumilla kohtaavat Serie A:n ylpeys Juventus ja turnauksen 11 kertaa voittanut Real Madrid. Ottelu alkaa klo 21:45 ja lähetys Yle TV2:ssa 21:00.

Kun Juventus ja Real Madrid kohtasivat edellisen kerran Mestarien liigan finaalissa, elettiin silloin vuotta 1998. Juve lähti Amsterdamissa pelattuun finaaliin suursuosikkina, sillä sen joukkue oli todellinen tähtisikermä: Alessandro Del Piero, Zinedine Zidane, Filippo Inzaghi, Edgar Davids ja kumppanit. Ja olihan Juve jo kolmatta kertaa peräkkäin Mestarien liigan finaalissa.

Ottelun voitti kuitenkin altavastaajana peliin lähtenyt Real Madrid. Eikä silläkään mikään tusinajoukkue ollut. Nimet kuten Roberto Carlos, Redondo, Hierro, Seedorf, Raúl, Morientes ja Mijatović koristivat valkoista paitaa. Illan sankariksi nousi kokeneemman kaartin Mijatović ja yllätys oli valmis.

Tänään asetelmat ovat päälaellaan, sillä Madridilla on ennakkosuosikin paineet niskassaan. Juvelta hyvin harva odottaa mitään, vaikkakin se on peliesitystensä vuoksi erittäin hankalasti voitettava ja sitkeä joukkue. Real Madrid-leirissä Juventusta arvostetaan korkealle, koska torinolaiset onnistuivat pudottamaan vihatun Barcelonan ulos turnauksesta.

Molemmat joukkueet pääsevät lähes täysin terveellä miehistöllä illan otteluun. Juvelta sivussa on ainoastaan vaihtokärki Marko Pjaca, joten Max Allegri pääsee valitsemaan parhaan mahdollisen kokoonpanonsa Cardiffin iltaan.

Real Madridille dilemman muodostaa Gareth Balen kuntoutuminen finaaliin. Real-manageri Zidane saa pähkäillä heittääkö hän walesilaisen heti avaukseen, vai luottaako mieluummin hyvän kauden pelanneeseen Iscoon ja jättää Balen odottamaan mahdollisuutta penkin kautta. Dani Carvajal on myös kuntoutumassa illan peliin, joten hänen paluunsa antaisi mukavan piristysruiskeen madridilaisille erinomaisen laitapelinsä ansiosta.

Ottelusta on lupa odottaa todella tasaista kohtaamista, jossa tasapelin mahdollisuus on korkea. Toimitus odottaa ratkaisun siirtyvän jatko-otteluun ja mahdollisesti jopa rankkareille. Real Madrid on ennakkosuosikki, mutta vaaka voi kallistua aivan kumpaan suuntaan tahansa.

Poimimme Unibetin listalta muutaman kohteen joita kokeilemme illan ottelussa:

  • Tasapeli @3.10
  • Cristiano Ronaldo tekee maalin @2.55
  • Real Madrid voittaa Mestarien liigan @1.85

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!