Puoliaika.com etäreportteri: FIFA-opiskelija Italiassa

IMG-20150130-WA0022
Aino, sekä hänen luokkansa. Tulevat futis-vaikuttajat

 

 

Puoliaika.com on saanut nyt todellisen timantin etäreporttereiden laajaan repertuaariin.

Henkilö esiintyy tyylikkäästi pelkällä etunimellä ja hän opiskelee FIFA Master -linjalla

Aino otti toimitukseen yhteyttä ja sanoi, että hän voisi laitella koulutuksestaan ja ”luokkaretkistä” kuvia, kun mielenkiintoisia tapahtumia tulee.

Nyt Juventus oli kutsunut opiskelijat vierailulle stadionillensa, jotta nämä kuulisivat Juven uusista tuulista. Aino kertoi meille erittäin mielenkiintoisia faktoja tulevista muutoksista.

Juventus on tehnyt Adidaksen kanssa sopimuksen ensi kaudesta eteenpäin. Syy minkä takia he hyppäsivät pois Nikeltä, voi löytyä siitä, että Nike ei halunnut investoida Juventuksen tulevaan business-malliin.

Juventuksen lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu konseptin uudistaminen, johon kuuluu stadionin alueen remontti. Tähän kuuluu isomman kompleksin tekeminen, johon sisältyy hotelleja, kauppakeskus, museo jne. Tällä tavalla Juventus varmistaa, että asiakkaat viettävät koko päivän alueella muutaman tunnin sisään, aloittaen hotellin aamiaisesta ja päättyen matsiin. All-around Juventus-experience!

Tämän lisäksi Juventus kehittää urheiluyliopistoa, sillä he haluavat panostaa kasvatteihinsa, niin pelillisesti, kuin koulutuksellisestikin. Seuralla on tarkoituksena rakentaa ylipistoalueelle kerrostaloja, jotta tulevaisuuden opiskelijoilla olisi parempi kasvuympäristö, joka tarjoaa kaiken tarvittavan pelaajien kehityksen mahdollistamiseksi.

Juventuksella on siis tulevaisuuden kehitys erittäin hyvällä mallilla!

 

IMG-20150130-WA0009
Juventuksen pelaajakoppi
IMG-20150130-WA0010
Juventus Stadium
IMG-20150130-WA0011
Juventus Stadium

 

IMG-20150130-WA0005
Juventus Football Club

Kiitos Aino uutisista!

Innolla ja kateellisena odotamme seuraavaa ”luokkaretkeä”

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän