Puoliaika.com ennakot: Chelsea – PSG & Bayern – Shaktar

Näyttökuva 2015-3-11 kello 18.12.07

Puoliaika.com niputtaa tänään ennakot yhteen pakettiin.

Chelsea – PSG

Pariisilaiset ovat erittäin vaikean paikan edessä, sillä Jose Mourinho ei olisi voinut täydellisempää tilannetta saada toiseen osaotteluun. Mies joka osaa tappaa pelin temmon täysin on kuin luotu tähän tiltanteeseen. Varsinkin nyt, kun pelataan Lontoossa, jossa Chelsea on ollut erittäin vahvoilla, sillä siniset eivät ole hävinneet kotonaan kahteenkymmeneen peliin, kuin Bradfordille FA Cupissa.

PSG ei myöskään ole hävinnyt kuin kahdesti viimeisen kahteenkymmeneen peliin. Tosin viimeisestä kymmenestä pelistä neljä on päättynyt tasan. Pariisilaiset ovat tällä hetkellä toisena Ligue 1:ssa.

Chelsea pääsee lähes täydellisellä joukkueella peliin, sillä varmuudella vian John Obi Mikel on poissa. Nemanja Maticin junttimainen loukkaantuminen tuuletuksen aikana on mahdollisesti parantunut siihen malliin, että mies saattaa päästä kentälle tänään. PSG:ltä pois ovat Lucas Moura, sekä Serge Aurier. Yohan Cabaye saattaa olla kuntoutunut reisivammastaan, mutta todennäköisesti silti aloittaa vaihdosta.

Pelissä mennään aika pitkälle Chelsean ehdoilla, sillä he ovat ottelussa niskan päällä. PSG varmasti koittaa saada aikaista maalia, joka jättää heidät alttiiksi vastahyökkäyksille. Mikäli pariisilaiset kuitenkin saavat ensimmäisen maalin, tulee pelistä erittäin vauhdikas. Kuitenkin on mahdollista, että pelistä tulee erittäin hidastempoinen, 90 minuuttinen muniin puhaltelu -maraton.

Toimitus uskoo, että ottelu päättyy 2-1 Chelsealle.

Bayern Munchen – Shaktar Donetsk

Ensimmäisessä osaottelussa koettiin koko UCL-jatkopelien kenties suurin yllätys, kun Shakhtar Donetsk nollasi Bayernin Ukrainassa.

Mircea Lucescun miehistö lähtee uuden jättimäisen haasteen eteen Allianz Arenalle. Tällä kertaa jatkoon päästäkseen heidän on tehtävä vähintään yksi maali – viimeistään rankkarikisassa.

Bayernin leirissä Shakhtar-pettymys on vain myrsky vesilasissa, vaikka media repiikin jokaisesta pistemenetyksestä suuria otsikoita. Edes Xabi Alonson, Philip Lahmin, Thiagon ja Javi Martinezin puuttumiset eivät heilauta ennakkosuosikin asemaa ihmeemmin.

Pep Guardiolan miehet lähtevät hallitsemaan peliä heti alkuvihellyksestä saakka, eikä uutta nollanollaa tulla näkemään. Vierailija pyrkii sulkemaan alakertansa mahdollisimman tiiviiksi ja tulee panostamaan erikoistilanteisiin, sekä vastaiskuihin.

Toimitus ennakoi Bayernin voittoa lukemim 2-0.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here