Puoliaika.com ennakko: Wolfsburg – Manchester United

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Mestarien liigan B-lohkossa pelataan todella mielenkiintoisia pelejä, sillä kolmella joukkueella on mahdollisuus edetä jatkopeleihin. Eniten panosta on Wolfsburgin ja Manchester Unitedin pelissä, sillä on mahdollista, että tämän pelin häviäjä etenee vain Eurooppaliigaan.

Loukkaantumishuolista kärsivät englantilaiset ovat tällä hetkellä lohkon toisena ja Wolfsburh johtaa. Kolmantena on PSV, joka kohtaa CSKA Moskovan tänään ja tulee todennäköisesti voittamaan ottelun. Tällöin joko Manchester United tai Wolfsburg tippuu.

Manchester United kärsii todella pahoista poissaoloista, eikä ole onnistunut kauheasti voittamaan pelejä. Viimeisestä 10 pelistä vain kolme voittoa, mutta myös vain yksi tappio. Sekin tuli vasta rankkareilla Middllesboroughia vastaan.

Nyt Manulta puuttuu illan ottelusta Marcos Rojo, Wayne Rooney, Morgan Schneiderlin, Antonio Valencia, Luke Shaw, sekä Phil Jones. Vierailta puuttuu vain Luis Gustavo.

Ottelusta tulee varmasti vauhdikas, sillä molemmat janoavat voittoa. Wolfsburg on toimituksen mukaan pienoinen suosikki tässä ottelussa ja pahoin pelkäämme, että ManUn urakka näissä UCL-karkeloissa loppuu tähän, mutta jatkuu Eurooppaliigassa.

Vaikka ManU hallitseekin pelejä, niin sen tehokkuus maalien tekemisessä on todella huono ja tänään Wolfsburgin puolustus on varmasti entistä tarkempi ja minimoi riskit. Nopeat vastahyökkäykset ja erikoistilanteet tulevat ratkaisemaan pelin tänään.

Toimitus laittaa taas kokikset kylmään, odottaa ottelun alkamista YLE:ltä ja laittaa Nordicbetlin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Wolfsburg @2.40

Alle 2,5 maalia @1.75

Kulmia yli 9,5 @1,80

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here