Puoliaika.com ennakko: West Ham – Chelsea

west-ham-chelsea-fc-puoliaika.com-jalkapallo

Jose Mourinhon taistelu Valioliigan mestaruudesta jatkuu, kun Chelsea kohtaa West Hamin vieraissa. Onnistuuko Chelsea korottamaan eroa toisena olevaan Manchester Cityyn?

9. majaileva West Ham on voittanut viime joulukuun jälkeen vain yhden Valioliiga-ottelun (tasan 5, hävinnyt 4). Vastaan asettuu Chelsea joka on hävinnyt viimeisestä 11 pelistä vain kerran.

Chelsean tahti on hurja, sillä joukkue on pelannut Mestarien liigaa, cuppia, sekä sarjaa viime viikkojen sisään, mutta Chelsean rotaatio on sen verran iso, että se pystyy kierrättämään pelaajiaan. Tänään Chelsea lähtee otteluun lähes täydellisellä kokoonpanolla, sillä vain Nemanja Matic ja John Obi Mikel ovat sinisten poissaolijoita. West Hamilta poissa ovat Andy Carroll, Carlton Cole, sekä Morgan Amalfitano.

Isäntien hyökkäys on ollut tehokas, joten ottelusta ei varmastikkaan vauhtia puutu, vaikkakin paperilla Chelsea on huomattavasti parempi.

Ottelussa nähdään maaleja, sekä kortteja. Tästä syystä poimimme Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

Chelsea -1 @2.45

Yli 2,5 maalia @1.85

Yli 3,5 korttia @1.64

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here