Puoliaika.com ennakko: Watford – Swansea

otteluennakko-watford-swansea-jalkapallo-puoliaika.com

Swansea matkustaa tänään Watfordin vieraaksi. Watford on vielä vailla avausvoittoaan ja todennäköisesti sama putki jatkuu tänään. 

Kovassa vireessä oleva Swansea tulee ykköstykkinsä, Batefimbi Gomiksen voimalla lujaa tänään Watfordin hiukan kokemattoman joukkueen kimppuun. Neljässä ottelussa Gomis on tehnyt neljä maalia ja johtaa Valioliigan maalipörssiä. Mikäli isännät haluavat tästä ottelusta pisteitä, on heidän keksittävä keino, miten he saavat Gomiksen pysäytettyä.

Watford on saanut vahvistuksia siirtoikkunan aivan lopussa ja muunmuassa AS Romassa pelannut Victor Ibarbo tuli vahvistamaan isäntien oikeata laitaa. Mikäli Ibarbo olisi yhtä pätevä oikeassa elämässä, kuin FIFA:ssa olisi Swansean puolustus lujilla, mutta näin ei ikävä kyllä ole.

Swansealla yläkerta on taas erinomainen ja islantilainen Gylfi Sigurdsson toimii oivana kapellimestarina hyökkäykselle. Toimitus uskoo Watfordin olevan niinsanotusti ”kusessa” tänään kun Swansea vyöryy yli. Swansea on tällä kaudella kaatanut Manchester Unitedin ja pelannut Chelsean kanssa tasan, joten mikään yllätys ei tämän päivän voitto ole.

Toimitus jää odottamaan klo 17.00 alkavaa taistoa ja poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Swansea @2.70

Swansea voittaa ja yli 2,5 maalia @4.65

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän