Puoliaika.com ennakko: Villareal – Barcelona

logo-liga-bbva-azul

Villarreal isännöi FC Barcelonaan Copa Del Reyn toisessa osaottelussa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi FC Barcelonan voittoon 3-1. Tämän otteluparin voittaja etenee finaaliin, johon vastus saadaan parista Espanyol – Athletic Bilbao.

Villareal on esiintynyt viime aikoina erittäin hyvin, sillä he kävivät juuri sunnuntaina Santiago Bernabeulla Real Madridin vieraana ja tuliaisinaan saivat tasapelin. Villarreal on ollut kotonaan vahva, siitä kertoo se, että he ovat voittaneet kaikki viimeiset 10 otteluaan El Madrigalilla. Villarrealilla onkin varmasti loistava motivaatio illan otteluun ja he tulevat taistelemaan jatkopaikasta kynsin ja hampain.

Kotijoukkueelta loukkaantumisten takia sivussa ovat Jokic, Adrian Marin, Rukavina ja edellisessä joukkueiden  kohtaamisessa loukkaantunut Bruno Moriano.

FC Barcelona on jatkanut vahvoja esityksiään Malaga-tappion jälkeen. Joukkue kävi hakemassa 3 pistettä Mestarien Liiga-ottelussa Manchester Cityä vastaan ja voitti lauantaina Granadan 3-1 lukemin. Barcelonalta ei ole poissa kuin pitkäaikaistoipilas Thomas Vermaelen. Kaksi pelaajaa on vaarassa joutua huilaamaan mahdollisen finaalin, sillä joukkueessa Luis Suarezilla ja Javier Mascheranolla on molemmilla keltaiset kortit alla ja onkin todennäköistä, että heidät tullaan vaihtamaan hyvissä ajoin tänään pois kentältä, mikäli tilanne sen sallii.

Villarreal tarvitsee tänään kaksi maalia ja he eivät voi lähteä puolustamaan voittoa Barcelonan kaltaista joukkuetta vastaan. Luis Enrique oli sanonut ottelua edeltäneessä haastattelussa, että vain voitto kelpaa, joten Barcelonaltakaan tuskin näemme Mourinhomaista bussia. Ennakkoasetelmat lupaavat loistavaa peliä, sillä molemmat joukkueet tulevat varmasti hyökkäämään ahkerasti ja virheitä on molempien joukkueiden puolustajille luvassa.

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet:

Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia @2.20

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.57

FC Barcelonan maalit yli 2,5 @2.35

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here