Puoliaika.com ennakko: Veikkausliigakierros

veikkausliiga-fc-lahti-hjk-hifk-ff-jaro-kups-vps-sjk-rops-jalkapallo-puoliaika.com

Tänään pelataan Veikkausliigassa 4 ottelua, joista kiinnostavin ottelu pelataan Lahdessa, kun Lahti koittaa voittaa toisen helsinkiläisjoukkueen putkeen, kun HJK tulee vierailulle.

 

FC Lahti – HJK

Pelistään kiinni saanut Lahti voitti viime kohtaamisessa erittäin huonosti pelanneen HIFK:n 2-0. Luvut olisivat tosin voineet olla rumemmatkin. Nyt vastaan tulee kunnon testi, sillä HJK on alkanut parantamaan peliään jatkuvasti.

Lahden kierrätys on nyt loppunut, sillä Toni Korkeakunnas sanoi pari viikkoa sitten, että vain parhaat pelaavat. Tämän jälkeen Lahti onkin saanut hyvin pisteitä.  HJK ei ole puolestaan esittänyt niin ylivoimaisia otteita, kuin heidän joukkueellaan pitäisi esittää. Vahvistuksista Atom Tanaka on ollut erinomainen, mutta muut eivät ole näyttäneet merkkejä siitä, että Euroopassa he loistaisivat.

HJK:lla on tänään pari isoa poissaoloa, kun Demba Savage kärsii pelikieltoa ja Gideon Baah potee reisivammaa.

Haluamme uskoa, että Lahti pystyy tänään pelaamaan odotetulla tasolla ja antamaan HJK:lle kovan vastuksen.

 

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @3.35

Molemmat tekevät maalin @2.12

 

HIFK – Jaro

Jaro tulee hakemaan revanssia kolme viikkoa sitten hävitystä kohtaamisesta. Jaro menetti arvokkaan pisteen aivan viime minuuteilla, kun Pekka Sihvola viimeisteli luvut 3-2.

HIFK pelasi Lahdessa todella huonon pelin ja samaa uinahdusta ei kuulemma ole enää luvassa. Jaro taas on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta vain VPS:n ja on vaikea nähdä seuran poissaolojen takia pietarsaarlaisten ottavan tänään voittoa.

Jarolta puuttuu tänään Serge Atakayi, Seth Paintsil, Jonas Emet ja Reginaldo. Isänniltä puolestaan on sivussa Tuomas Mustonen, Tuomas Aho, Jesse Ahonen sekä Jani Bäckman.

Vierailla on heikompi materiaali ja Jani Honkavaaran kierrätyksen ansiosta HIFK saa lähes joka peliin tuoreita jalkoja kentälle, joten uskomme vahvasti, että HIFK:n tappiottomat kotipelit Veikkausliigassa saavat jatkoa.

 

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

 

HIFK @2.00

Yli 2,5 maalia @1.95

 

KuPS – VPS

VPS otti vihdoin ja viimein ensimmäisen voittonsa tällä kaudella, kun huonosti pelannut Inter kaatui 3-0. Nyt vaasalaiset kohtaavat heikosti pelanneet kuopiolaiset. KuPS on ottanut viidestä viimeisestä ottelusta kolme tasuria ja kaksi tappiota. Olisiko nyt siis VPS:n aika ottaa toinen voitto?

VPS:n voitto on kovan työn takana, mutta KuPS:n huonon formin ja VPS:n voitosta ja onnistumisista tulleen latauksen vuoksi, on odotettavissa erittäin tasaista ottelua.

KuPS:lla on maalinteko ollut suuri ongelma, sillä joukkue ei ole tehnyt yhdessäkään ottelussa yli yhtä maalia. Vaikka VPS on voittanut vain yhden ottelu, on se silti onnistunut tekemään kolme maalia KuPS:ia enemmän.

VPS:llä on tänään mahdollisuus ottaa momentum itselleen ottamalla edes pisteen vieraista.

 

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

 

Tasapeli @3.40

Tasapeli + Alle 2,5 maalia @3.80

 

SJK – RoPS

Liigan kärkipään taisto pelataan Seinäjoella kun toisena oleva SJK saa vieraaksi kolmantena olevan RoPS:n.

Joukkueilla on kahden pisteen ero ja se todennäköisesti tulee kasvamaan tänään. SJK on noussut divareista liigan eliittiin ja pystyy systemaattisesti pelaamalla väsyttämään vastustajia ja iskemään nopeailla hyökkäyksillä vaarallisesti vastustajan maalille. Uskomme, että tänäänkin nähdään erittäin taktista SJK:ta, mutta RoPS ei helposti pisteitä luovuta.

RoPS on onnistunut tekemään vieraissa 5 ottelussa 5 maalia, kun taas SJK on tehnyt 6 kotiottelussa 14 maalia. SJK:n kotietu on tänään hurja ja se näkyy myös tuloksessa.

 

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

 

SJK @1.60

Yli 2,5 maalia @2.19

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here