Puoliaika.com ennakko: Veikkausliigakierros

veikkausliiga-hjk-rops-kups-vps-sjk-hifk-ifk-mariehamn-fc-inter-ktp-ilves-jalkapallo-puoliaika.com

Perjantai ja täysi kierros Veikkausliigaa! Loistava startti viikonlopulle!

FC Lahti – SJK

Neljä peliä voitoitta pelannut Lahti kohtaa neljä peliä tappioitta pelanneen SJK:n kotonaan Kisapuistossa.

SJK:hon siirtynyt Tuco palaa tänään Lahteen maalinnälkäisenä ja mies ei varmasti halua jäädä varjoihin. Lahdella on erittäin huono formi ja se tulee jatkumaan tänään, sillä SJK:n peli on ollut erinomaista. Neljässä ottelussa vain yksi päästetty maali ja sekin tuli avausottelussa Interiä vastaan.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

SJK @2.40

Puoliaika/lopputulos X/2 @5.20

 

FF Jaro – RoPS

Viime peleissä taas peli-ilon löytänyt RoPS kohtaa Jaron tiukassa sarjataulukon keskikastin kamppailussa.

RoPS on ottanut nyt kaksi voittoa putkeen (HIFK ja Ilves). Ennen näitä otteluita Juha Malinen sanoi, että muutoksia on tapahduttava ja niinhän siinä kävi. Voittoja tuli heti. Tosi nyt on vastassa astetta kovempi joukkue ja vieraissa. Silti uskomme, että RoPS ei tässä ottelussa jää ilman maaleja, Jaron maaleista ei uskalla sanoa mitään. Tasainen ottelusta on joka tapauksessa tulossa!

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

RoPS @3.00

Puoliaika/lopputulos 2/2 @4.20

 

HIFK – Inter

Sarjanousija saa tänään vastaansa Liigacupista tutun vastuksen. HIFK ja Inter ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kolmesti, joista Inter on voittanut kaksi ja HIFK yhden. Nyt Inter on saanut erittäin kovan kiiman päälle ja HIFK on puolestaan hävinnyt kaksi putkeen tekemättä maaliakaan. Tänään toivottavasti nähdään hyökkäävämpää kotijoukkuetta, sillä Inter tulee varmasti lujaa päälle.

Interin Vahid Hambo on mies, joka kannattaa laittaa seurantaan.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Yli 2,5 maalia @2.00

Vahid Hambo tekee maalin @2.65

 

IFK Mariehamn – KTP

Tämän kauden kolmesta sarjanousijasta parhaiten tähän mennessä pelannut KTP matkustaa Maarianhaminaan kohtaamaan tappioitta pelanneen MIFK:n. Mikäli kotka meinaa sipsisaarelta pisteitä saada, on heidän pelattava vähintään yhtä hyvä peli kuin he pelasivat HJK:ta vastaan. MIFK:llä on poissa Petteri Forsell, kuka loukkaantui heti ensimmäisessä pelissä. Assis ja Duarte ovat KTP:lle myrkkyä ja jompi kumpi heistä tulee tänään laittamaan pallon verkkoon.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Yli 2,5 maalia @2.15

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.17

 

KuPS – HJK

KuPS yrittää tänään jarrutella HJK:n mestaruuskiimaa. Molemmat ovat viisi viimeistä ottelua pelanneet tappioitta ja on todennäköistä, että tuo murtuu tänään. HJK on kokoajan saanut enemmän pelistä kiinni, joten alkukauden heikot esitykset ovat todennäköisesit takana.  Amerikan-ihme Freddy Adu aloittaa vaihtopenkiltä, joten miehen esitykset eivät ole varmasti valmennustiimiä ilahduttaneet. Kunhan poika saa pelikunnon päälle, niin mitä vaan voi tapahtua.

Ottelussa joka tapauksessa tulee olemaan HJK hallitsevana osapuolena ja todennäköisesti tulee voittamaan ottelun. Mikäli katsotte peliä livenä tai ISTV:stä niin laittakaa merkille Atom Tanakan liikeet, sillä ne ovat kaunista katseltavaa

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Yli 2,5 maalia @2.15

Molemmat joukkeet tekevät maalin @2.10

 

VPS – Ilves

Kaksi liigan huonoiten pelannutta joukkuetta kohtaa toisensa Vaasassa, kun Ilves lähtee mittaamaan  VPS:n kuntoa. Ilves saa mukaansa lähes parhaa kokoonpanonsa, joten iskukykyinen kissalauma on Vaasaan suuntaamassa. VPS on jostain käsittämättömästä syystä pelannut kautensa ilman voittoja. Kolme hävittyä ottelua kertoo, ettei Vaasassa kaikki ole kunnossa.

Tänään jumbo-finaalin kohtaamisessa kaikki on auki, joten lähdetään hakemaan tästä ottelusta ylläreitä.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Ilves @5.00

Puoliaika/lopputulos X/2 9.00

 

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Gnistan – TPV
Seuraava artikkeliVeikkausliiga-kooste – Katso kaikki maalit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän