Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

veikkausliiga-rops-sjk-ktp-hjk-fc-inter-fc-ilves-ifkmariehamn-hifk-fc-lahti-jalkapallo-puoliaika.com

Tänään pelataan kauden toinen Veikkausliiga-kierros. Kautensa aloittaa neljä joukkuetta. HIFK , VPS, Ilves ja KuPS pelaavat tänänä ensimmäisen ottelunsa, sillä heidän ottelut peruttiin kenttien huonon kunnon takia.

IFK Mariehamn – HIFK

Saarelaiset saavat vieraita Helsingistä, kun sarjanousija HIFK lähtee mittaamaan liigakuntoaan. Lähtökohdat vierailijoille ovat hyvät, sillä Liigacupissa MIFK kaatui kotonaan luvuin 3-1 ja Talissa pisteet jaettiin 1-1 tuloksella. Varsinkin kun HIFK:n loukkaantumissuma on helpottanut ja MIFK puolestaan menetti Petteri Forsellin viime pelissä.

Buukkerit ovat härskisti aliarvioineet HIFK:n TAAS. Viimeksi HIFK:n ollessa vierailulla saarella, oli heidän kerroin 5 pintaan. Toimitus otti helpot pois ja kokeilee toistaa samaa myös tänään. HIFK pelasi pitkän Cup-ottelun viikolla, mutta rotaatio pyörii ja aloitus tulee olemaan tänään kyllä eri kuin viimeksi, joten rasituksesta ei voida puhua. MIFK tiputti Ilveksen ulos Cupista luvuin 2-0, joten heillä myös aika samanlaiset lähtökohdat otteluun.

Toimitus hakee otteluun Nordicbetiltä seuraavat kohteet:

HIFK @3.85

Yli 2,5 maalia @1.95

SJK – RoPS

Vierailijoiden tähti päästi eilen suustaan todella pahan aivopierun, manatessaan sitä, että miten paljon kaveria v*tuttaa olla RoPS:ssa. Tämä kielii sitä, että kaverilla ei ole motivaatio kohdillaan. Jännä nähdä saako mies enää joukkueessa peliaikaa. Vierailijat uinahtivat Interiä vastaan Cupissa ja hävisi ottelun 7-3. Juha Malinen on varmasti kertonut mielipiteensä asiasta ja viesti on varmasti mennyt perille.

Ottelu ei tule SJK:lle olemaan mikään läpihuutojuttu, vaan he joutuvat tekemään kunnolla töitä pisteiden vuoksi. Isännillä on se etu, että heillä ei ollut Cup-peliä viikolla, vaan ovat saaneet kerätä voimansa ja ajatuksensa Inter-pelistä, jossa jäivät 1-1 tasapeliin vaikka saivat pelata tunnin ylivoimalla.

SJK:n palautuminen ja materiaalin paremmuus tuovat tänään isännille kolme pistettä ja poimimme Nordicbetiltä seuraavat kohteet otteluun:

Yli 2,5 maalia @2.11

Kotivoitto ja yli 2,5 maalia @2.65

KTP – KuPS

Viime kaudella todella hyvin kotonaan pelannut KTP saa vieraita Kuopiosta. Freddy Adun ja kumppaneiden vahvistama KuPS pudotti viikolla Cupissa Lahden. KTP on puolestaan saanut palautua viime viikon Lahden vierailulta, josta he kävivät hakemassa tasapelin.

KTP:n kotipelit ovat vaikeita jokaiselle liigajoukkueelle, mutta tänään asia on eri, sillä KTP pelaa itsekkin vieraskentällä, oman kentän ollessa pelikunnoton.

Ottelu ei tule olemaan huippuseksikästä jalkapalloa, vaan molemmat pelaavat varmaa peliä. KTP:llä on paljon poissaoloja ja tästä syystä toimitus hakee peliinNordicbetiltä seuraavat kohteet:

KuPS @2.20

Puoliaikatulos/lopputulos X/2 @4.95

FC Inter – Ilves

Vahvasti Cupissa pelannut Inter saa vieraita Tampereelta, kun Ilves aloittaa liigakautensa. Inter söi RoPS:n numeroin 7-3 ja ottelun tehomiehenä oli Vincent Onovo, kuka teki ottelussa 4 maalia. Hyökkäyksenahva formi jatkunee myös tänään, sillä preseasonilla vahvasti pelannut Vahid Hambo pääsee kentille kärsittyään Cup-ottelussa todella typerän punaisen kortin tuomat pelikiellot.

Ilveksen joukkue ei ole mikään huono ja eritoten hyökkäys on vaarallinen jokaisen joukkueen puolustajille.

Tähän otteluun kuitenkin lähdetään seuraavista lähtökohdista: Ilveksen hyökkäys on hyvä, Interin hyökkäys huomattavasti parempi.

Toimitus poimi Nordicbetiltä seuraavat kohteet otteluun:

Yli 2,5 maalia @2.15

Kotijoukkue voittaa ja yli 2,5 maalia @2.90

HJK – FC Lahti

Hallitseva Suomen mestari saa vastaansa viime kauden pronssimitalistit. Joukkueiden tasoero on vain täksi vuodeksi kasvanut, joten HJK lähtee tähän otteluun todella vahvana ennakkosuosikkina vaikka isännillä on loukkaantuneiden pelaajien listalla isoja nimiä, kuten Zeneli ja Alho. Zeneli tosin saattaa kuntoutua otteluun.

Lahden poissaolot ovat pahempia kuin HJK:n, sillä Petri Pasasen johtajuuden puuttuminen kentältä näkyy ja tuntuu. Pasasen lisäksi myös Pekka Lagerblom on kysymysmerkki. Mikäli kaksikko ei ole täydessä pelikunnossa, ei valmentaja Korkeakunnas kaksikkoa peluuta.

Lahden kausi ei alkanut vahvasti, sillä joukkue jäi tasapeliin KTP:tä vastaan kauden avauksessa ja viikolla KuPS kävi tiputtamassa lahtelaiset Cupista.

HJK on tänään varma voittaja ja se näkyy myös buukkereiden kertoimissa. Tästä syystä lähdimme hakemaan Nordicbetiltä seuraavia kohteita peliin:

Kotivoitto ja yli 2,5 maalia @2.15

Tulos: 3-1 @12.50

 

Edellinen artikkeliVideo: Djurgårdenin pelaaja teki elämänsä hienoimman liukutaklauksen – Esti varman maalin
Seuraava artikkeliVideo: Lionel Messi teki 400. maalinsa Barca-paidassa – Mitä kävi sen jälkeen?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän