Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

fc-inter-ktp-hjk-sjk-ifk-mariehamn-kups-vps-fc-lahti-veikkausliiga-jalkapallo-puoliaika.com

Tänään pelataan otteluita neljällä paikkakunnalla, joista kiinnostavin ottelu kohdistuu HJK:n ja SJK:n välille. Keskikastissa jaetaan myös tärkeitä pisteitä.

 

HJK-SJK

Sarjakärjelle on tarjolla pientä karkumatkaa SJK:hon. Seuroilla on nyt 4 pistettä eroa ja mikäli HJK ottaa voiton tästä, kasvaa ero jo 7 pisteeseen.

SJK on tänään ahtaalla, sillä HJK on näyttänyt, että se voi napsia pisteitä myös huonolla pelillä. Varsinkin, kun SJK:lta puuttuu Cedric Gogoua ja Marco Matrone on HJK miehistöltään ylivertainen tämän päivän otteluun lähdettäessä. Isänniltä puuttuu pitkäaikaispotilas Nikolai Alho, sekä nuorisomaajoukkuee mukana olevat Roni Peiponen ja Obed Malolo.

HJK on hävinnyt 14 ottelusta vain yhden, kun taas SJK on hävinnyt kolme kertaa 13 ottelussa.

Erikoista tämän päivän ottelussa on se, että HJK:n fanipääty tulee olemaan ensimmäisen puoliajan tyhjänä pienimuotoisen protestin takia.

Toimitus virittää ISTV:n taajuudet kuntoon ja iskee Nordicbetin listalta seuraavat kohteet.

Yli 2,5 maalia @2.30

Kotivoitto ja yli 2,5 maalia @2.95

 

MIFK – KuPS

Kova kotijoukkue MIFK saa vastaansa erittäin heikosti pelanneen KuPS:n. Vieraat ovat pelanneet viimeiset 7 ottelua ilman voittoja. Vieraissa KuPS on voittanut vain kerran tällä kaudella. Syy siihen saattaa olla, että KuPS on tehnyt vain 7 maalia tällä kaudella.

Vaikka MIFK kärsii poissaoloista, on se silti ennakkosuosikki tähän otteluun lähdettäessä. Tämä siitä huolimatta, että KuPS on maajoukkuetauon aikana treenannut hyökkäyspelaamista. Viikossa ei ihmeitä saada aikaan.

Toimitus laittaa Nordicbetin listalta otteluun seuraavat kohteet:

MIFK @1.95

Vierasjoukkueen maali EI @2.40

 

VPS – FC Lahti

Juuri ennen maaottelutaukoa VPS teki urotyön ja voitti Interin 3-0. Tällä sinetöitiin kauden ensimmäinen voitto. Lahti taas voitti HIFK:n 2-0 ja pelasi HJK:n kanssa 0-0 tasapelin.

VPS on pelannut koko kauden erittäin surkeasti ja nyt on toivon pilkahduksia näkyvissä. Vaikea silti nähdä, että VPS voittaisi Lahtea. Loukkaantumiset vain pahentavat tilannetta, sillä Morrisey ja Viitikko ovat isoja menetyksiä vaasalaisille.

Vaikea nähdä vaasalaisten pyristelevän myös peliänsä parantanutta Lahtea vastaan ja tästä syystä uskommekin vieraiden voittoon.

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet otteluun:

Lahti @2.36

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.97

 

FC Inter – KTP

Turussa kohtaa ehkä kaksi viime kierrosten heikoiten pelannutta joukkuetta. Toimitus toivoo, että maajoukkuetauko on tehnyt molemmille terää. Ainakin sairastupa isäntien puolelta kiitti tauosta, sillä Vahid Hambo palaa takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Tämä on erittäin iso plussa Interille.

KTP:tä puuttuu iso liuta pelaajia, joten se on auttamasti altavastaaja ja uskommekin, että Inter tulee tänään voittamaan ottelun vaikka se ei ole kuukauteen kolme pistettä saanutkaan.

Tähän kiimaiseen otteluun laitamme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Eniten maaleja 1. puoliaika @3.10

Puoliaika/lopputulos 1/1 @1.96

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here