Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

ifk-mariehamn-kups-rops-rovaniemen-palloseura-kups-kuopion-palloseura-fc-lahti-sjk-seinajoen-palloseura-fc-ilves-jalkapallo-puoliaika.com-veikkausliiga

Veikkausliigassa pelataan tänään kolme tiukkaa ottelua!

IFK Mariehamn – RoPS

Alkukauden kankeuden jälkeen pelinsä hyvään kuntoon saanut RoPS matkaa Maarianhaminaan kohtaamaan IFK:n. Joukkue teki fiksun peliliikkeen ja jäi Lahti-ottelun jälkeen Etelä-Suomeen odottelemaan lähtöä saarelle. Tämä auttaa rollolaisia todella paljon, sillä he pystyvät valmistautumaan paremmin otteluun.

RoPS-kapteeni Antti Okkonen kärsii pelikieltoa, joten häntä ei tulla näkemään tänään kentällä. MIFK ei tule tänään antamaan tuumaakaan periksi vaan ottelusta tulee todella tasainen.

Toimitus arpoo ja arpoo ja arpoo ja loppujen lopuksi heittää Nordicbetin listalta seuraavat kohteet tähän otteluun:

Tasapeli @3.35

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.96

 

KuPS – FC Lahti

Lahti lähtee Kuopioon ja yrittää estää KuPSia katkaisemasta kolmen ottelun voitotonta putkea. Tämä ei tule olemaan helppoa, sillä KuPS on vaikea vastus ”lahelaisille”.

Pieniä muutoksia kokoonpanoihin on alkukaudesta tullut, sillä KuPS:n teinilupaus Freddy Adu istuu penkillä. Tämä on erittäin tervetullut muutos, sillä Adu ei ole näyttänyt mitään merkkejä, että hän olisi liigaeliittiä, kuten mediat alkukaudesta huutelivat. Lahden kokoonpanossa yksi iso muutos viime peleihin on se, että Pekka Lagerblom ei olekkaan loukkaantunut.

Lahti on onnistunut tekemään vain 6 maalia 7 pelissä, joten kovin vahvaa ei heidän hyökkäys ole. KuPS on päästänyt 7 pelissä 8 maalia, mutta tähän sisältyy myös 5-0 tappio SJK:lle

Toimitus lähtee tähän otteluun hakemaan seuraavia kohteita Nordicbetin listalta:

KuPS @2.40

Vierasjoukkue ei tee maalia @2.50

 

SJK – Ilves

Liiganousija Ilves lähtee Seinäjoelle haastamaan yhtä liigan kovinta joukkuetta, SJK:ta. Toimitus ei näe, että Ilveksellä olisi tässä juurikaan mitään voitettavaa, joten poimittiin Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

SJK-1 @2.02

Puoliaika/lopputulos 1/1 @1.61

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here