Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

veikkausliiga-fc-lahti-rops-hifk-ff-jaro-ifk-mariehamn-ilves-ktp-sjk-kups-fc-inter-vps-hjk-jalkapallo-puoliaika.com

Onko parempaa tapaa viettää sunnuntaita, kuin mennä katsomaan Suomalaista futista paikanpäälle?

FC Lahti – RoPS

Neljä ottelua putkeen voittanut RoPS lähtee jatkamaan voittoputkeaan Lahteen. Nyt kun pienen alkunukahduksen jälkeen RoPS on saanut pelinsä kulkemaan, ovat he näissä neljässä pelissä päästäneet vain yhden maalin. Lahdella ei sen sijaan ole kulkenut yhtä vahvasti ja seura on onnistunut saamaan vain yhden voiton tällä kaudella. Neljän tasurin turvin se kuitenkin on sijalla 7 sarjataulukossa, kun taas vieraat ovat viisi pistettä korkeammalla sijalla 5.

Pietarsaaresta Lahti kävi hakemassa tasurin ja erikoista oli se, että heillä oli vain neljä vaihtopelaajaa ja kaikki hyökkäysvoittoisia. Noin puolen tunnin kohdalla Pekka Lagerblom otettiin vaihtoon pienen loukkaantumisen takia.

Lahti ei ole millään tasolla vaakuuttanut tänä vuonna, joten uskomme vieraiden voittoon ja napsimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

RoPS +1 @1.92

RoPS @4.20

 

HIFK – FF Jaro

Kauden ennakoissa putoajaehdokkaaksi nimetty Jaro, tulee hakemaan kovaa kierrätystä käyttävältä HIFK:lta. Helsinkiläisten avauskokoonpanoa on todella vaikea ennakoida, sillä valmentaja Jani Honkavaara kierrättää pelaajia enemmän, kuin John Terry naisia. Tämä on mielenkiintoinen taktiikka, mutta varsinkin peliruuhkissa tulee varmasti kantamaan pisteille.

HIFK on vahva joukkue ja sen on saanut tuta kärkipään joukkueet kuten: HJK, Inter ja IFK Mariehamn. HJK:n ja MIFK:n kanssa punaiset pelasivat tasan ja Inter jäi pisteittä vierasvisiitillään, kun toppari Pauli Kuusijärvi oli monien yllätykseksi ylimpänä miehenä boksissa hyökkäystilanteessa ja sinetöi yliajalla HIFK:n 2-1 voittomaalin.

HIFK tulee tänään varmasti pelaamaan vahvaa hyökkäyspeliä, sillä Jaron pelityyli sopii HIFK:n pelityyliin täydellisesti. Nopeita suunnanmuutoksia ja vastahyökkäyksiä tullaan tänään näkemään ja uskomme, että pisteet jäävät Helsinkiin Jaron heikon hyökkäyksen takia. Tiesitkö, että Puolustajat ovat tehneet viisi Jaron kuudesta maalista.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

HIFK @2.00

Kotivoitto ja yli 2,5 maalia @3.15

 

IFK Mariehamn – Ilves

Ilves tasasi pisteet kotonaan HIFK:n kanssa Torstaina, kun taas MIFK hävisi tiukan ottelun jälkeen 1-0 HJK:lle Helsingissä. Joidenkin kuvatodisteiden mukaan MIFK:ltä ei hyväksytty maalia vaikka pallo oli maalin sisällä.

MIFK:n peli oli todella pirteää ja sulavaa HJK:ta vastaan ja uskommekin, että sarjanousija Ilves tulee olemaan hädässä saarella, sillä MIFK on erittäin vaikea joukkue kotonaan. Diego Assis tulee tänään olemaan näkyvä persoona kentällä ja odotammekin häneltä suurtekoja.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

MIFK -1 @2.75

Yli 2,5 maalia @2.01

 

KTP – SJK

Kotkalaiset pääsevät takaisin Arto Tolsa -areenalle kreivin aikaan, kun yksi Veikkausliigan kovimmista vastuksista tulee vierailulle. Toisena oleva SJK on pelannut erinomaisesti ja tilillä on yksi harmittava tappio Lahtea vastaan. Tänään SJK tulee kuitenkin lujaa päälle ja pelinsä hyvään uomaan saanut Mehmet Hetemaj teki viime pelissä maalin ja tänäänkin tulee olemaan avainasemassa SJK:n voitossa.

KTP:llä on tänään paljon poissaoloja, joten se ei ainakaan helpot isäntien taivalta.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

SJK-1 @3.00

Puoliaika/Lopputulis 2/2 @2.16

 

KuPS – Inter

KuPS on pelannut kaksi kotiottelua tällä kaudella ja niissä kaatui HJK ja VPS 1-0. Tosin nyt KuPS on hävinnyt kaksi viimeistä ottelua maalierolla 0-6, joten jotain pientä kriisinpoikasta Kuopiossa on. Inter puolestaan on seitsemästä ottelusta hävinnyt vain yhden joten turkulaiset ovat tänäkin vuonna kova haastaja kärkikolmikkoon. Tosin vierailta puuttuu tänään Jukka Lehtovaara, Vahid Hambo, Kaan Kairinen, Kalle Kauppi, Mika Ojala ja Diogo da Costa, joten helppoa tästä ottelusta ei tule.

Interiltä puuttui samat kaverit myös Torstaina, mutta se ei menoa haitannut, kun KTP kaatui luvuin 4-1. Guy Gnabouyou oli tuossa ottelussa erittäin hyvässä vireessä ja uskomme, että se tulee jatkumaan myös tänään vieraissa.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Yli 2,5 maalia @1.95

Molemmat tekee maalin @1.75

 

 

VPS – HJK

Kauden pahin pannukakku tähän mennessä on VPS. Vaasalaiset ovat hävinneet kaikki kuusi ottelua ja tänään todennäköisesti piina vain jatkuu. Vaikka VPS ennakoidensa mukaan pyrkii vähentämään pystysöttöjen pelaamista yksinään kärjessä pelaavalle Juho Mäkelälle, on vaikea nähdä heidän keksivän mitään maagista HJK:n puolustuksen yllättämiseksi.

HJK on tähän vahva ennakkosuosikki. Toimitus toivoo tänään myös Mike Havenaarilta näyttöjä

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

 

HJK-1 @2.55

Kotijoukkue ei tee maalia @1.81

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here