Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

veikkausliiga-fc-inter-ff-jaro-hjk-vps-sjk-kups-puoliaika.com-jalkapallo

Tänään pelataan Veikkausliigaa kolmen ottelun verran ja ennakkoasetelmissa kotijoukkueet ovat vahvoilla!

FC Inter – Jaro

Viime viikonloppuna HIFK:lle hävinnyt Inter ja kotonaan RoPS:lle pisteet menettänyt Jaro haluavat päästä takaisin tappiottomien otteluiden pariin, kun kaksikko kohtaa Turussa.

Inter on lähtökohtaisesti huomattavasti vahvempi joukkue ja tuleekin tänään saalistamaan pisteet Mika ”Mó” Ojalan, sekä Vahid Hambon avulla.  Jaron puolustus on tuuliajoilla, joten tänään tämä kuuma kaksikko iskee tähän Jaron akilleen kantapäähän tänään lujaa. Kasvojenpesu on paikallaan.

Poimimme seuraavat kohteet Nordicbetin listalta otteluun:

Inter-1 @2.55

Kotivoitto ja alle 2,5 maalia @3.95

 

HJK – VPS

Helsinkiläiset hävisivät KuPS:lle viikonloppuna ja pienen uinahduksen jälkeen on varmasti Bana Lehkosuo käynyt läpi virheet kotimatkalla ja näistä virheistä ollaan opittu. VPS ei ole neljästä pelistä saanut vielä pistettäkään, eikä niitä ole tänäänkään jaossa vaasalaisille.

HJK:n maalinteko ottaa tänään harppauksen eteenpäin VPS:n kustannuksella, sillä VPS:llä on nyt erittäin suuria ongelmia. Vaikkakin tappiot ovat tulleet yhdellä maalilla, on silti pientä kriisinpoikasta ilmassa.

HJK tulee tämän ottelun voittamaan, mutta miten? Otimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet tähän otteluun:

HJK-1 @1.80

 

SJK – KuPS

Tappioitta tähän asti pelannut KuPS lähtee pisteiden hakuun Seinäjoelle, missä he saavat erittäin vahvan SJK:n vastaansa. Vierailijat ovat päästäneet neljään otteluun vain yhden maalin ja tehneet neljä. SJK:n saldo viidessä pelissä on 5-1, joten erittäin tasaisia pelejä nämä kaksi pelaavat.

KuPS onkin vakuuttanut toimituksen erittäin tasaisella pelillä ja tänään sama kaava varmasti jatkuu. Maaleja tänään tuskin on kauheasti luvassa.

Poimitaan seuraavat kohteet Nordicbetin listalta otteluun.

X2 @1.85

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here