Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

veikkausliiga-hjk-fc-inter-ifkmariehamn-fc-lahti-ff-jaro-kups-rops-vps-hifk-sjk-ktp-ilves-jalkapallo-puoliaika.com

Taas mennään Veikkausliigaa. Luvassa on täysi kierros kiimaista futista.

FC Lahti – FC Inter

Heikosti aloittanut Lahti saa vieraaksi vahvasti pelanneen Interin.

Isännät ovat voittaneet vain kaksi ottelua tämän vuoden puolella ( Atletico Malmi. KuPS), kun taas Inter on viimeisestä viidestä ottelusta saalistanut 4 voittoa ja yhden tasurin. Maalisuhde viiteen otteluun on 17-5.

Kun Lahti saa pelin kulkemaan, on heistä haastajaksi kenelle vain. Tällä kierroksella he eivät tule kuitenkaan ottelua voittamaan, sillä Interin kovaa formia on vaikea pysäyttää. Parhaimpaan liitoon on noussut Vahid Hambo, kuka on tehnyt Interille Veikkausliigassa neljä maalia kahdessa ottelussa. Muuten mies on naputtanut kuuteen viimeiseen Interin otteluun 8 maalia, vaikkakin oli yhden ottelun sivussa.

Poimimme Nordicbetin listalta otteluun seuraavat kohteet:

Inter @3.40

Yli 2.5 maalia @2.25

 

HJK – Jaro

Hallitseva Suomen mestari saa vastaansa Jaron, kuka on hävinnyt tämän vuoden puolella kahdeksasta ottelusta kuusi, pelannut yhden tasan ja voittanut yhden. Viimeksi kaatui Ilves kotonaan luvuin 3-1 erittäin vakuuttavalla esityksellä.

HJK:n alkukausi on ollut oletettua haastavampi, sillä Lahti ja HIFK hakivat pisteen Klubilta, PK-35 vei Cupin ottelun jatkoajalle, sekä KTP oli varastaa tasurin Helsingistä. Yksi syy muutamien Klubi-pelaajien huonoihin näyttöihin oli sää. +3 ja räntää taivaalta, ei ole mitenkään optimi sää pelata ja muutamat Klubin ulkomaalaiset vahvistukset olivat puoliajalla lämmittelemässä saunassa. Nyt sunnuntaina ei pitäisi olla mitään tekosyitä, sillä sään pitäisi olla suomalaiselle jalkapalloilulle optimi sää. Puolipilvistä ja +10!

HJK on tässä ottelussa alusta asti kuskin penkillä ja siitä syystä poimimme Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

HJK-1 @1.70

Molemmat joukkueet tekevät maalin KYLLÄ @2.40

 

IFK Mariehamn – KuPS

Ilman tappioita kautensa aloittaneet MIFK ja KuPS kohtaavat Maarianhaminassa toisensa. Sarjakakkonen isännöi sarja vitosta ja eroa kaksikolla on vain kaksi pistettä. Tosin MIFK on pelannut kaksi ottelua KuPSia enemmän.

Molemmat joukkueet pelaavat erittäin tarkkaa peliä ja maaleilla ei näissä peleissä mässäillä. KuPS on voittanut molemmat ottelunsa 1-0, sama juttu on MIFK:llä ja tasurit kaksi tasuria ovat päättyneet 1-1. Vierailla tosin maalinteko ei ole ollut ihan sitä mitä on odotettu, sillä toisessa voitossa KTP teki oman maalin, joka oikeutti kolmeen pisteeseen. Vierailla sen sijaan on vaarallisuutta Denver Orgillin ja Diego Assisin muodossa.

Toimitus uskoo, että kyseinen kaksikko ratkaisee ottelun isäntien hyväksi. Tämän takia poimimme seuraavat ottelut Nordicbetin listalta.

MIFK @2.40

Tulos 1-0 @6.30

 

Ilves – RoPS

Ryhtiliikkeen tehnyt RoPS kohtaa sarjanousijan Tampereella. Joukkueet lähtevät otteluun päinvastaisista asetelmista. RoPS sai avausvoiton, kun HIFK matkusti turhaan pohjoiseen. Ilves taas hävisi vieraissa Jazzille 3-1.

Ilveksen kausi tulee olemaan haasteellinen ja ainoat saumat heillä ovat kotiottelut Tammelassa. Nyt kuitenkin mikäli RoPS pystyy pitämään saman formin, mikä oli Rovaniemellä viime kierroksella, on Ilveksellä edessä raskas iltapäivä. Juha Malisen on saatava rivit kuntoon, mikäli haluaa saada jotain tältä kaudelta.

Moshtagh Yaghoubi kun saa pelinsä käyntiin, niin RoPS:n hyökkäys vahvistuu erittäin paljon, mutta tällä taitavalla kaverilla ei oikein kasetti taida kestää. Toivotaan, että Rovaniemen rauha tuo potentiaaliselle Huuhkaja-pelaajalle mielenrauhaa.

Sai Mosa päänsä kuntoon tai ei, tulee RoPS voittamaan tämän ottelun ja sen takia poimimme seuraavat kohteet Nordicbetin listalta.

RoPS @2.80

Yli 2.5 maalia @2.30

 

KTP – VPS

Nyt on tarjolla VPS:lle kauden avausvoittoa. VPS on hävinnyt kauden molemmat ottelut nyt 1-0 eikä ole tehnyt edes avausmaalia. Juho Mäkelällä  on varmasti erittäin suuri nälkä iskeä pallo verkkoon. KTP on saanut neljästä ottelusta vain kaksi pistettä.

Tänään kuitenkin VPS tulee olemaan KTP:tä vahvempi, vaikka KTP olikin viime kaudella erittäin kova kotonaan. Tästä syystä poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

VPS @2.45

VPS yli 2,5 maalia @2.64

 

SJK – HIFK

Viime vuoden hopeamitalisti kohtaa kovalla mediakohulla kauden aloittaneen HIFK:n. Vaikka SJK on erittäin hyvä joukkue, on se tehnyt vain kolme maalia. Nämä maalit ovat riittäneet seitsemään pisteeseen. HIFK on pelannut kaksi ottelua tasan ja hävinnyt yhden. Viimeinen ottelu oli tappiollinen RoPSille ja Jani Honkavaaran mukaan HIFK:n tehottomuus hyökkäyspäädyssä oli syy minkä takia helsinkiläiset lähtivät ilman pisteitä junamatkalle.

Tässä pelissä kuitenkin nähdään varmasti erilainen HIFK, joka laukoo enemmän kuin viimeksi. Riittääkö se sitten pisteisiin Seinäjoella, sitä on vaikea nähdä, sillä SJK on vaarallinen joukkue. Kertoimet kuitenkin houkuttelevat kokeilemaan alkukauden ihmeiden takia seuraavia kohteita Nordicbetin listalta:

Vierasjoukkueen maali @2.03

X2 @2.50

HIFK:n vähintään kahden maalin voitto antaa kertoimeksi 30.00. Tähän on pakko pari euroa laittaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here