Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

veikkausliiga-jalkapallo-puoliaika.com-fc-inter-hifk-ifk-mariehamn-hjk-ff-jaro-ktp-kups-rops-ilves-sjk-vps

 

Tänään pelataan täysi kierros Veikkausliigaa. VPS:lle tarjotaan saumaa nousta pois jumbosijalta.

 

FC Inter – HIFK

Pienessä suvannossa pelaava Inter saa tänään vieraita Helsingistä, kun HIFK tulee taistelemaan tärkeistä pisteistä.

HIFK:n vierassaldo ei ole mikään erikoinen, sillä viidestä viimeisestä ottelusta he ovat napanneet vain neljä pistettä. Tosin Inter on saanut viimeisestä viidestä pelistä saman pistemäärän.

HIFK:n viime peli RoPS:a vastaan näytti merkkejä paremmasta. Vain Fredrik Lassasin kaksi epäonnistunutta maalipaikkaa ja puolustuksen pienoinen uinahtaminen toivat RoPS:lle pisteen. HIFK:lla oli paikkoja ottaa täysi pistepotti, mutta Lassas onnistui vain yhdesti, tosin sitäkin kauniimmin.

Interiltä tänään on poissa Vahid Hambon lisäksi Jukka Lehtovaara, Kalle Kauppi ja Oskari Qvick. HIFK:lta puuttuu Tuomas Mustonen, sekä korttitilin täyttänyt Pauli Kuusijärvi.

Ei ole mikään mahdottomuus, etteikö HIFK ottaisi tästä yhtä pistettä matkamuistoksi. Maaleja ottelussa ainakin nähdään, sillä HIFK:n hyökkäys on parantanut otteitaan alkukauteen verrattuna ja Inter on löytänyt Hambolle useita korvaajial

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

HIFK+1 @2.18

Yli 2,5 maalia @1.75

 

FC Lahti – MIFK

Samalla kun Lahti alkaa miettimään kuumeisesti, että miten edetä euroopassa, tulee saarelta kovakuntoinen vastustaja.

MIFK on viidessä viimeisessä ottelussa hävinnyt vain yhden ottelun ja sekin tuli HJK:lle, joten vierassaldo heillä on kova. Lahti taas on ollut pienissä ongelmissa, mutta viimeaikaiset näytöt ovat olleet parempaan suuntaan. Ottelusta on odotettavissa todella tasaväkistä vääntöä.

Mitään merkittäviä poissaoloja joukkueet eivät ole kertoneet, joten toimitus odottaa todella suurta kiimaa ja tiukkaa ottelua.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

Tasapeli @3.25

Puoliaika/lopputulos 1/x @14.00

 

HJK – FF Jaro

Tässä ottelussa ei ennakkosuosikista ole kahta sanaa, sillä HJK on materiaaliltaan niin paljon Jaroa vahvempi. Jarolta puuttuu tästä ottelusta vielä Denis ja David Carlsson, Jamar Dixon, Jonas Emet, sekä Jamar Dixon, joten erittäin raskas retki Helsinkiin tiedossa.

HJK pääsee tähän otteluun parhaalla kokoonpanolla, joten voittajasta ei pitäisi olla selvyyttä.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

HJK-1 @1.70

HJK-2 @2.70

 

KTP – KuPS

Kauden yllättävän vahvasti aloittanut KTP on palannut takaisin omalle tasolleen, jos näin voidaan sanoa.

KTP on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja on hivuttautun putoajataisteluun. KuPS taistelee eurokarsintoihin oikeuttavista sijoista, joten panosta löytyy molempien osalta. Isänniltä puuttuu kaikenlisäksi vielä Valeri Minkinen sekä kaksi muuta avainpelaajaa on todennäköisesti poissa tai ei aivan täydessä pelikunnossa.

KuPS lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina ja tulee todennäköisesti tästä ottamaan tästä ottelusta kolme pistettä.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

 

KuPS @2.25

Vierasvoitto + yli 2,5 maalia @3.70

 

RoPS – Ilves

Sarjanousija Ilves lähtee haastamaan sarjakakkosta Rovaniemelle.

RoPS on pelannut viimeaikoina erinomaista futista, mutta HIFK:ta vastaan se oli ajoittan hätää kärsimässä. Tämä korostui erityisesti kun Juha Malinen vaihtoi Janne Sakselan pois. Nyt kuitenkin Tomas Hradeckyn todennäköinen takaisintulo auttaa Sakselaa tekemään sitä, mitä hän tekee parhaiten; ruokkimaan hyökkäystä millintarkoilla syötöillä.

Toki Ilveksen erikoistilanteet ovat vaarallisia ja laitapelaaja Emenike Mbachu on hämmästyttänyt toimitusta useaan otteeseen nopeudellaan.  Jos viime pelissä Pekka Sihvola pääsi pariin otteeseen karkuun RoPS-puolustajilta, niin kyllä tämä tuulennopea laituri tulee aiheuttamaan puolustukselle useita lähellä-piti -tilanteita.

Mitään pahoja poissaoloja ei joukkueet ole kertoneet.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

RoPS @1.52

Kotivoitto + yli 2,5 maalia 2.40

 

SJK – VPS

Sarjakolmonen kohtaa sarjajumbon.

VPS sai erittäin lennokkaan vaiheen ennen juhannusta ja on kolmesta viimeisestä ottelusta saanut 2 voittoa, sekä 1 tasapelin. Maalisuhde kolmen ottelun kohdalta 5-0 kertoo, että jotain on tapahtunut ja alkukauden farssi on vain historiaa.

SJK on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelusta kolme, tosin siihen sisältyy kaksi HJK-ottelua.

Vaikka VPS on jumbona on se silti vaarallinen joukkue ja SJK tulee kokemaan sen tänään. Odotettavissa on jännitysnäytelmää ja vähämaalista ottelua. Tänään voi pohojanmaalla tapahtua mitä vain!

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

 

VPS+1 @2.39

VPS voittaa ilman päästettyä maalia @8.05

 

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here